Γενικά

Λ. Γρηγοράκος: Θα προσληφθεί καρδιολόγος για το στεφανιογράφο της Βέροιας

2014-11-20-koinonika-episkepsi-ypoyrg-dimarxo2

Ο Αν. Υπουργός Υγείας στο Δήμαρχο Βέροιας

Κωστής Χαλάτσης

Επίσκεψη στο γραφείου του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη πραγματοποίησε στις 12.00 σήμερα το μεσημέρι (20-11-14) ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, συνοδευόμενος από τους κ.κ. Ανδρεόπουλο και Νάνο, Διοικητή και Υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ αντίστοιχα, στο πλαίσιο των εργασιών της 2ης Επιστημονικής Νοσηλευτικής Διημερίδας του Γ.Ν. Ημαθίας Μονάδα Βέροιας, με τίτλο « Η Νοσηλευτική Επιστήμη στη φροντίδα της Υγείας και της Ασθένειας», την έναρξη των οποίων θα κηρύξει ο ίδιος.

2014-11-20-koinonika-episkepsi-ypoyrg-dimarxoΜε αφορμή την ευκαιρία της συνάντησης, ο Δήμαρχος ζήτησε την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, λόγω θέσης αλλά και αναφορικά με το πρόσφατο πολύνεκρο τροχαίο της Εγνατίας, ώστε να καταστεί Νοσοκομείο ανάσχεσης για την περιοχή, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη λειτουργία στεφανιογράφου με αναγκαστική πρόσληψη του ειδικού καρδιολόγου επί τούτου.

Ο κ.Γρηγοράκος με τη σειρά του διαβεβαίωσε τον κ. Βοργιαζίδη ότι η κυβερνητική πολιτική, ενόψει της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια, έχει στον άμεσο σχεδιασμό της προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών της υγείας και σε αυτό το πλαίσιο, έχει ήδη εγκριθεί θέση και για την εξυπηρέτηση του στόχου αυτού, όπως και μια σειρά προσλήψεων επικουρικών κυρίως γιατρών.

Σημειωτέον ότι μετά την έναρξη της διημερίδας, ο κ. Γρηγοράκος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

banner-article

Ροη ειδήσεων