Νάουσα

Καταγγελία της πλειοψηφούσας παράταξης για ανάρμοστη συμπεριφορά στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας

Για πολλοστή φορά γίναμε θεατές στο ίδιο έργο. Μόνο που σήμερα οι άνθρωποι που ευαγγελίζονται τη συναίνεση -με προεξάρχοντα τον άνθρωπο που δεν σεβάστηκε ποτέ τα τελευταία χρόνια το Δημοτικό Συμβούλιο και τους δημότες της Νάουσας-  ξεπέρασαν κάθε όριο.

Με αήθη τρόπο έφτασε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Βασιλείου να επιτεθεί σε δημοτική σύμβουλο της πλειοψηφούσας  παράταξης,  καθυβρίζοντας τη μητέρα της. Εν συνεχεία επιτέθηκε και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου συνεχίζοντας την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά του.

Ειρήσθω εν παρόδω τα σημερινά θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν διαδικαστικά που αφορούσαν,  ενδεικτικά,  την είσοδο των παιδιών μας στους παιδικούς σταθμούς, την εξέλιξη έργων συγχρηματοδοτούμενων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών, την πρόσληψη ναυαγοσωστών στο κολυμβητήριο Ζερβοχωρίου, την έγκριση των αδειών για την εμποροπανήγυρη του Κοπανού,  κοκ…

Η πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη  αποφάσισε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά του Γιώργου Βασιλείου.

Καλή συναίνεση λοιπόν!

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας