Βέροια

Ευχαριστήριο του ΚΕΜΑΕΔ για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός  Σύλλογος Φίλων   Κέντρου Μέριμνας Ατόμων  Ειδικών Δεξιοτήτων του Δήμου Βέροιας ευχαριστεί θερμά  όλους τους πολίτες της Βέροιας που επιλέγουν να ακολουθούν τα βήματα μας και να στηρίζουν τις προσπάθειες μας.

Ευχαριστούμε λοιπόν για την παρουσία τους στην παράσταση μας με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας  Αναπηρίας 3-12/ 2-12-17  στον Χώρο Τεχνών Βέροιας στην μουσικό αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη   «αχ πατρίδα μου γλυκιά» με καλεσμένη την κ. Άννα Βαγενά η οποία μας τίμησε με την παρουσία της.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Παντελεήμονα για την φωτισμένη παρουσία του και τα εμπνευσμένα  λόγια του.

Ευχαριστούμε επίσης την Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ  Ημαθίας κ. Καρασαρλίδου,   Σύμβουλο Π.Ε. Ημαθίας κ. Νίκη Καρατζίουλα, τον προϊστάμενο Διεύθυνση Υγείας κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο Δ. Συμβουλίου Βέροιας κ. Π. Τσαπαρόπουλο, τον Εκπρόσωπο της Μεραρχίας, τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Π.Α. τον κ. Λεωνίδα Ακριβόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γιώργο Σόφιανίδη και όλους όσους με την παρουσία τους στηρίζουν το έργο & τις προσπάθειες μας.

Ευχαριστούμε θερμά επίσης όλους τους κάτωθι: που έβαλαν άλλος μικρό και άλλος μεγάλο λιθαράκι στην επιτυχία της συγκεκριμένης βραδιάς

  1. Την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας για την συνδιοργάνωση
  2. Την Κ.Α.Π.Α. Βέροιας και τον Πρόεδρο της κ. Στέργιο Διαμάντη για την συνδιοργάνωση
  3. Την Κ.Ε.Π.Α. Βέροιας και τον Πρόεδρο της κ. Λεωνίδα Ακριβόπουλο για την παραχώρηση του Χώρου Τεχνών και των αξιόλογων τεχνικών του ευχαριστούμε επίσης το τμήμα του Ωδείου της Κ.Ε.Π.Α τον κ. Πέτρο Ρίστα και τον κ. Δομινικιώτη όπως και τους μουσικούς που έπαιξαν στο Φουαγιέ του Χώρου Τεχνών πριν από την παράσταση μας.
  4. Τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας για την χορηγία τους
  5. Τον Ιατρικό Σύλλογο Βέροιας για την χορηγία τους
  6. Το κατάστημα Hondos Center της Βέροιας για την χορηγία τους
  7. Τους άξιους παρουσιαστές της βραδιάς Χαρά Κοντού & Νίκο Μουρτζίλα.
  8. Την κ. Ελένη Αναγνώστου για την επιμέλεια όλης της παράστασης & την διδασκαλία των παιδιών μας.
  9. Την κ. Μελίνα Παπαδοπούλου για τις χορογραφίες των παιδιών μας αλλά και τα κορίτσια από την Σχολής χορού οπού συμμετείχαν
  10. Τους Γιώργο Μπελίρη & Γιώργο Κυρόπουλο  με τις υπέροχες φωνές τους.
  11. Την χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου της Βεργίνας & την Σχολική Χορωδία Βέροιας
  12. Τον Φώτη Αθανασιάδη στο κλαρίνο
  13. Την ALFA PRODUCTION για την βιντεοκάλυψη της βραδιάς γι την εκπομπή «ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ» της ΕΤ3

Βέροια 5-12-16

Σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας