Εργασιακά Νάουσα

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: “Αποστομωτικό το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών στο Σωματείο του Νοσοκομείου”

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους μας στο νοσοκομείο Νάουσας για τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών  του σωματείου τους που πραγματοποιήθηκαν σήμερα. Παρά την προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων , και την απόλυση για συνδικαλιστική δράση της συναδέλφισσας μας, μέλος του διοικητικού μας συμβουλίου  και μέλος ενός εκ των δύο ψηφοδελτίων του σωματείου,  λίγες μέρες πριν τις εκλογές του σωματείου , και την απαράδεκτη τοποθέτηση του διοικητή του νοσοκομείου για το ποιος μπορεί να είναι μέλος του σωματείου και ποιος όχι το αποτέλεσμα ήταν αποστομωτικό .

Η συμμετοχή ήταν πρωτοφανής. Ψήφισαν οι 186 από τους 205 εγγεγραμμένους στο σωματείο , ενώ η « ανεξάρτητη συνεργασία υγειονομικών» παράταξη με την οποία συμμετέχει και η απολυμένη συναδέλφισσα μας έλαβε 98 ψήφους , λαμβάνοντας τις 4 από τις 7 έδρες του σωματείου.

Το αποτέλεσμα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τους συναδέλφους μας στο νοσοκομείο αλλά και για τους εργαζόμενους στη πόλη μας συνολικά. Καταρρίπτει την σαθρή επιχειρηματολογία της εργολαβίας και στέλνει μήνυμα διεκδίκησης και επαναπρόσληψης της απολυμένης συναδέλφισσας μας.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ

Φωτογραφία αρχείου

Ηλίας Τσέχος “Κράτα γερά τα δικαιώματα μας Χρύσα Μπόλα”

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο