Βέροια Κοινωνία

Βέροια / Κηδεία 19χρονου: Σε κλίμα οδύνης ο αποχαιρετισμός στον Άλκη – Θέμα ωρών η σύλληψη του δράστη

…………………….
 
Κλίμα οδύνης στη Βέροια, όπου πριν δύο ώρες συγγενείς, φίλοι και η οικογένεια του 19χρονου είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Άλκη, που έπεσε νεκρός τη Δευτέρα από τη δολοφονική επίθεση αγνώστων στη Θεσσαλονίκη.
.

Με λευκά γαρύφαλλα και δάκρυα στα μάτια οι δικοί του άνθρωποι είπαν στη Βέροια το ύστατο χαίρε στον Άλκη τους.

Λίγο πριν από τις 12 η σορός του δολοφονημένου Άλκη έφτασε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα κοιμητήρια της Βέροιας. Εκεί, από πολύ νωρίς το πρωί αρκετός κόσμος άφηνε λουλούδια, για να τιμήσει τη μνήμη του.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι συγγενείς του 19χρονου, οι οποίοι έφτασαν στα Κοιμητήρια, υποβασταζόμενοι, μην μπορώντας να συλλάβουν ότι δεν θα αντικρίσουν ξανά το παιδί τους.

«Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας σωστά, τους λέμε να προσέχουν και έρχεται ένας αλήτης και μας τα παίρνει; Είναι δυνατόν;» λένε μεταξύ άλλων, αγανακτισμένοι και με πόνο. Δίπλα στην οικογένεια του άτυχου νεαρού βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή, τόσο οι φίλοι του όσο και φίλαθλοι από όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης.

.

.

«Μέχρι το βράδυ θα έχει τελειώσει»: Αισιόδοξη η ΕΛ.ΑΣ. ότι αγγίζουν τον δολοφόνο με το δρεπάνι

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη από την αγριότητα της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Κ. στη Θεσσαλονίκη, με τις μαρτυρίες και τις λεπτομέρειες της δολοφονικής επίθεσης να σοκάρουν. «Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο» ήταν τα λόγια που άκουσε μια γυναίκα μάρτυρας του αιματηρού οπαδικού περιστατικού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η αστυνομία είναι αισιόδοξη ότι θα έχει πιάσει τον δολοφόνο με το δρεπάνι μέχρι απόψε το βράδυ.

Μέχρι στιγμής, τρία άτομα έχουν προσαχθεί ως ύποπτα για συμμετοχή στη δολοφονία του Άλκη Κ., στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Στεφάνια στη μνήμη του 19χρονου Άλκη έχουν στείλει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Άρης, ο ΑΣ Άρης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Θύρα 13, ο αρχηγός ΓΕΣ και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, οι καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Βέροιας, ο σύνδεσμος Capital Squad και το ΕΑΑΣ παράρτημα Ημαθίας.

.

.
banner-article

Ροη ειδήσεων