Βέροια

Διαδικτυακή εκπαίδευση και ευχές από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας

Οι έκτακτες συνθήκες που βιώνουμε μεταξύ των άλλων, εμποδίζουν και τις εξορμήσεις – δραστηριότητές μας στη φύση. Δεν μπορούν όμως να μας εμποδίσουν να ονειρευτούμε και να αξιοποιήσουμε τον χρόνο, ώστε όταν βγούμε από αυτή την δυσάρεστη περιπέτεια να έχουμε ένα επιπλέον εφόδιο για τις ευχάριστες περιπέτειές μας στα βουνά και την ύπαιθρο.

Με αυτές τις σκέψεις η Ένωση παλαιών Προσκόπων Βέροιας το Σάββατο 11 Απριλίου 2020, οργάνωσε διαδικτυακή εκπαίδευση με θέμα:  «Σχεδίαση διαδρομής και πλοήγηση στο βουνό με τεχνολογικά μέσα», όπου αναλύθηκαν θέματα οργανωτικά και χρήσης λογισμικού και τεχνολογικού εξοπλισμού. Εισηγητής ήταν ο κ. Κώστας Μάινος, ορειβάτης με πολύ μεγάλη εμπειρία και πάρα πολλές αναβάσεις σε όλα τα βουνά της Ελλάδας, τα μεγαλύτερα των Βαλκανίων, τις Άλπεις κλπ. Την εκπαίδευση παρακολούθησαν 29 μέλη της ΕΠΠΒ και στελέχη του Προσκοπισμού της Βέροιας.

Ακολούθησαν ερωτήσεις, ευχαριστίες και η υπόσχεση να βρεθούμε όλοι μαζί στο πεδίο για να πλοηγηθούμε σε μια διαδρομή που θα έχουμε σχεδιάσει σύμφωνα με όσα αναλύθηκαν στην εισήγηση.

Η Ένωση παλαιών Προσκόπων Βέροιας εύχεται σε όλους καλή Ανάσταση Καλό Πάσχα, εγκαρτέρηση και αισιοδοξία ώσπου να σπάσουμε τα αόρατα δεσμά, να επανέλθουμε στην κανονικότητα και να χαρούμε φύση και ανθρώπους.

banner-article

Ροη ειδήσεων