Αθλητικά Βέροια

Ο Δήμαρχος Βέροιας υποδέχτηκε τον Σάββα Θώμογλου, χρυσό νικητή στους Παγκόσμιους Σχολικούς Αγώνες Κολύμβησης

Το μαθητή του 4ου ΓΕΛ Βέροιας, Σάββα Θώμογλου, υποδέχτηκε, το μεσημέρι της Τρίτης 22 Μαΐου 2018, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, προκειμένου να τον συγχαρεί για τη μεγάλη αθλητική διάκρισή του στους Παγκόσμιους Σχολικούς Αγώνες, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο Μαρόκο, όπου αγωνιζόμενος στα 200 μ. πρόσθιο στο άθλημα της κολύμβησης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη το νεαρό μαθητή, σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη διάκριση είναι τεράστια επιτυχία και ιδιαίτερη τιμή τόσο για την πόλη όσο και για το σχολείο του ενώ παράλληλα αποτελεί προσωπική δικαίωση του μαθητή για κάθε θυσία και στέρηση στην πορεία του προς τον πρωταθλητισμό.

Μάλιστα, ο κ. Βοργιαζίδης τόνισε πως τέτοιες επιτυχίες είναι ικανές να παραδειγματίσουν κι άλλους μαθητές και αθλητές να ακολουθήσουν το δύσκολο δρόμο του πρωταθλητισμού που όπως επιβεβαιώνεται και από τις καλές μαθητικές επιδόσεις του Σάββα, δεν είναι καθόλου ασυμβίβαστος με την ακαδημαϊκή επιτυχία εφόσον υπάρχει αφοσίωση, στόχος και πειθαρχία.

Τέλος, ο Δήμαρχος ευχήθηκε στο μαθητή υγεία και καλή δύναμη στην προσπάθεια εκπλήρωσης των μελλοντικών του στόχων και υπογράμμισε πως θα χαρεί ιδιαίτερα να τον δει να πραγματοποιεί το όνειρό του που δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας