Σχόλια

Οι αφανείς των μεγάλων εκδηλώσεων

Πολλές φορές η Βέροια και ο Χώρος Τεχνών – που από τη φύση του έχει τη δυνατότητα να το κάνει λόγω της αίθουσάς του που είναι ειδικών προδιαγραφών- φιλοξένησαν εκδηλώσεις μεγάλου βεληνεκούς, όπως η χθεσινή με τον «Καρυοθραύστη» των  Κρατικών Μπαλέτων Μόσχας.

Κανείς βέβαια δεν αναρωτήθηκε μέχρι τώρα πώς κλείνονται αυτές οι παραστάσεις. Αυτό το κενό θέλησε να καλύψει χθες ο Διευθυντής της ΚΕΠΑ Γιάννης Καμπούρης, μιλώντας δημόσια  για έναν απ’ τους αφανείς, που επιτελεί αυτόν τον ρόλο, και τιμώντας τον.

Ο Γιάννης Περκουλίδης κατάγεται από τα Παλατίτσια της Ημαθίας και είναι ο άνθρωπος που μεσολαβεί πάνω από 30 χρόνια, όπως είπε ο ίδιος, προκειμένου τέτοιες παραστάσεις να έρχονται από το εξωτερικό στη Βέροια.

Το τελικό αποτέλεσμα λοιπόν, που απολαμβάνει το κοινό, είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων, ένας από τους οποίους αναδείχθηκε και χθες, στην παράσταση του «Καρυοθραύστη».

far

faretra.info-mpaleta -mosxas-veriafaretra.info-mpaleta -mosxas-veriafaretra.info-mpaleta -mosxas-veriafaretra.info-mpaleta -mosxas-veria

banner-article

Ροη ειδήσεων