Εκδηλώσεις Θέματα Παιδείας Κοινωνία Πολιτική Τοπικά

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση του ΚΚΕ για την Ειδική Αγωγή στην Κ. Μακεδονία / Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

Εκδήλωση την Κυριακή 10/12 με θέμα : «Η κατάσταση στην Ειδική Αγωγή, εκπαίδευση και πρόνοια, στην Κεντρική Μακεδονία. Η πρόταση του ΚΚΕ για το δικαίωμα στην ουσιαστική ένταξη στη ζωη.»

Η Οργάνωση Περιοχής Κεν. Μακεδονίας του ΚΚΕ σας καλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει με θέμα: «Η κατάσταση στην Ειδική Αγωγή, εκπαίδευση και πρόνοια, στην Κεντρική Μακεδονία. Η πρόταση του ΚΚΕ για το δικαίωμα στην ουσιαστική ένταξη στη ζωή», την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 11:00 π.μ., στο ΠΑΜΑΚ (Αμφιθέατρο 3).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της ανάδειξης των σοβαρών προβλημάτων στην Ειδική Αγωγή, εκπαίδευση και πρόνοια στην Κεν. Μακεδονία, με τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί, και της κατάθεσης των προτάσεων του ΚΚΕ για το ζήτημα.

Η κεντρική ομιλία θα γίνει από την Αγγελική Γκούσκου, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Παρεμβάσεις για την κατάσταση στην Ειδική Αγωγή στην Κεν. Μακεδονία θα κάνουν η Λένα Τσαγρή, Κοινωνική Λειτουργός, Γραμματέας του ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Κεν. Μακ. και μέλος του ΔΣ του ΠΟΣΕΕΠΕΑ, Μέλος της ΤΕ Εκπαιδευτικών Κεν. Μακ. του ΚΚΕ και η Γωγώ Κάκαρη, Ψυχολόγος, Γραμματέας του Σωματείου Εργαζόμενων στην Ειδική Αγωγή Κεν. Μακ., Μέλος της ΤΕ Υγείας Κεν. Μακ. του ΚΚΕ.

Με την ολοκλήρωση των ομιλιών θα ακολουθήσει κύκλος ερωτήσεων και συζήτησης.

Σας στέλνουμε συνημμένα την Πρόσκληση και την Αφίσα της εκδήλωσης.

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο