Εκδηλώσεις Κοινωνία Οικονομία

Επιτροπή Πρωτοβουλίας Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου «Συσπείρωση & Δράση» / Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών

Η Πρωτοβουλίας μας, από το περασμένο καλοκαίρι με παρουσία σε κάθε επίπεδο, με συνεχή και σταθερή ενημέρωση, δράσεις, επίσημες συναντήσεις, ανοιχτές κινητοποιήσεις παράλληλα και με την κατατεθειμένη εδώ και καιρό πρότασή μας, προς όλα τα κόμματα για άμεση Πολιτική λύση-Νομοθετική ρύθμιση για τα δάνεια σε ρήτρα Ελβετικού φράγκου, που ασφυκτιούν κάτω από το βάρος της μη βιωσιμότητας για τους λόγους που όλοι πλέον γνωρίζετε και, βρισκόμαστε ήδη σε κίνδυνο και άμεσων πλειστηριασμών ακόμα και πρώτης κατοικίας.

Στα πλαίσια των εντεινόμενων κινητοποιήσεων και στο φόντο και των επερχόμενων εκλογών, μη έχοντας βρεθεί ακόμα καμία απολύτως βιώσιμη λύση, προχωρά σε άμεσες κινητοποιήσεις και παρακαλούμε για άλλη μια φορά, για την δημοσιοποίηση και την κάλυψη των συγκεντρώσεων μας από το μέσο σας με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Η επίμονη σιωπή από όποιους γίνεται ανεκτή, δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί, μπροστά στο προδιαγεγραμμένο κοινωνικό έγκλημα που ήδη συντελείται.

(Διαδικαστική και άμεση  επικοινωνία  συντακτών σας, στο email και τηλ. Νίκος Γριζάνης 6945987513.  Μπορείτε ελεύθερα να χρησιμοποιήσετε βίντεο και φωτογραφίες από την ομάδα μας στο FACEBOOK κάτω)

…………………………………..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  για την ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ στις 4/4/2023 ώρα 10 π.μ.

ΔΑΝΕΙΑ σε ρήτρα ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ:  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ Τώρα!

Αγαπητοί Συνδανειολήπτες.

Μετά και την τελευταία άρνηση του κ. Σταϊκούρα να μας δεχθεί και να συνομιλήσει μαζί μας, αποφασίσαμε το νέο αγωνιστικό ραντεβού μας να είναι την Τρίτη 4 Απριλίου ώρα 10.00 κάτω από το υπουργείο Νίκης 5-7.

Υπενθυμίζουμε, ότι από τον Ιούλιο έχουμε ζητήσει συνάντηση μαζί του με πάνω από 5 πρωτοκολλημένες επιστολές, με τελευταία  στις 28.2.2033

Προφανώς ο κ. Σταϊκούρας είναι πολύ απασχολημένος με τις τράπεζες και την μεγάλη κερδοφορία τους – όπως ο ίδιος ανακοίνωσε – προσπαθώντας να την κάνει ακόμη μεγαλύτερη ή είναι προσανατολισμένος σε κουρέματα δανείων έως και 95% σε λίγους και εκλεκτούς.

Για εμάς τις 70 χιλιάδες δανειολήπτες ο κ. Σταϊκούρας δεν έχει χρόνο, αλλά μπορεί και δίνει γη και ύδωρ σε τράπεζες και funds, στοχοποιώντας ανελέητα τους δανειολήπτες σε ρήτρα ελβετικού, καταβάλλοντας τεράστια ανιστόρητη δημοσιονομική προπαγάνδα και προβοκάτσια σε βάρους τους, μονόπλευρα όπου βρεθεί.

Για εμάς που πληρώνουμε 3 φορές παραπάνω αυτά που δανειστήκαμε, και χάνουμε τα σπίτια μας, ο κ. Σταϊκούρας δεν έχει τίποτα να προτείνει και δεν επιτρέπει τίποτα να συζητηθεί στη Βουλή.

Αποσιωπούν τεχνηέντως πως, ποτέ δεν δανειστήκαμε σε ελβετικό φράγκο, ποτέ οι τράπεζες δεν ελέγχθηκαν και μέχρι σήμερα επιχειρούν μέσω πολλών διαύλων να «σωπάσουν όσοι μιλούν για τα δάνεια αυτά», και να είναι μια «μειονότητα οι πάνω από 280.000  εμπλεκόμενοι στα δάνεια αυτά πολίτες». Πολίτες Β΄ κατηγορίας, «μιάσματα της κοινωνίας», ΚΑΙ τους αρμόζει ο πλειστηριασμός και ο θάνατος. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο, όχι άλλο εμπαιγμό και τηλεοπτική εικονική θετική πραγματικότητα. Κάντε πράξη την δυνατότητα στη Βουλή, νομοθετήστε, δώστε λύση.

Να σπάσουμε την ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ και ΟΛΟΙ μαζί να του το θυμίσουμε :

ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ

Δεν ζητάμε κ. Σταϊκούρα να μας κουρέψετε και εμάς τα δάνεια κατά 95%. Απαιτούμε να γίνουν τα δάνεια μας διαχειρίσημα.

Εμείς το απαιτούμε ως πολίτες και εσείς να το πράξετε μέσα στη Βουλή.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ    ΩΡΑ 10.00 π.μ. ΝΙΚΗΣ 5-7 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ Τώρα!

Με εκτίμηση.

Επιτροπή Πρωτοβουλίας Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου «Συσπείρωση & Δράση»

Email :    esddaniachf@gmail.com  Παρουσία στο  FB EpitropiProtovouliasCHF

   (Επικοινωνία – διαδικαστικά θέματα: Γριζάνης Νίκος 6945987513 –  Φασουλάς Γιάννης 6974720445   και Μπορείτε ελεύθερα να χρησιμοποιήσετε βιντεο και φωτογραφίες από την ομάδα μας στο FACEBOOK κάτω)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ: 

https://www.facebook.com/groups/daneiachf.drasi   

banner-article

Ροη ειδήσεων