Βέροια Ρεπορτάζ Τοπικά

Βέροια: Υποτονική η πολυαναμενόμενη Black Friday

Παρά τις προσδοκίες της Αγοράς η Black Friday δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, διαψεύδοντας τις ελπίδες.

Η Αγορά της Βέροιας δεν κινήθηκε ικανοποιητικά, άλλοι είπαν υποτονικά και άλλοι αγανακτισμένοι χαρακτήρισαν black την ίδια την ημέρα.

Βγαίνοντας το βράδυ έβλεπες ο Δήμος να έχει ανάψει στη Μητροπόλεως τα γιορτινά του φώτα, για να ενισχύσει ψυχολογικά τους καταστηματάρχες και από την άλλη να δημιουργήσει μια διάθεση αισιοδοξίας στους καταναλωτές, που θα ενίσχυε  ίσως την αγοραστική τους διάθεση.

Το δεύτερο δε συνέβη, τουλάχιστον όπως το περίμεναν τα μαγαζιά.

Στην Αγορά, βέβαια, είδαμε να κυκλοφορούν κάποιες σακούλες, αυτό όμως δεν αποδεικνύει την επιτυχία της ημέρας, που τόσο διαφημίστηκε και τόσο την περίμεναν οι καταστηματάρχες.

Ζητώντας από την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας να μας ενημερώσει για την κίνηση της σημερινής μέρας, η Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου είπε:

“Παρά τις προσδοκίες μας τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Κάποια μαγαζιά μάς είπαν ότι πήγαν καλύτερα το πρωί, κάποια λίγο καλύτερα το απόγευμα. Το αποτέλεσμα δεν δικαιολογεί τον ντόρο που γίνεται γύρω απ’ αυτήν τη μέρα.

Οι λόγοι που δεν κινηθήκαμε κατά τη γνώμη μου είναι οι παρακάτω:

1. Ο κόσμος δεν έχει λεφτά, έχει  τόσες υποχρεώσεις κάθε μήνα, που δεν μπορεί να ψωνίσει

2. Η μέρα πολυδιαφημίστηκε και μάλιστα άρχισαν προσφορές μέσα στη βδομάδα και πριν από την Παρασκευή. Επιπλέον οι τιμές θα παραμείνουν ίδιες και στη βδομάδα που έρχεται.

3. Σήμερα ο μήνας είχε 25 και ο κόσμος δεν πληρώθηκε ακόμα. Άρα, αν είχε πληρωθεί θα είχαμε περισσότερες ελπίδες.

Μπορεί να μαγαζιά να μη δούλεψαν, όπως περίμεναν, εκείνα όμως που δούλεψαν ήταν τα καφέ έξω, όπου ο κόσμος ήταν κυριολεκτικά συνωστισμένος σαν σε γιορτή και σαν να ήταν ανοιξιάτικο βράδυ και όχι χειμωνιάτικο!

far

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας