Αθλητικά Βέροια

Τεχνικός Σύμβουλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ

———–

Στον Εθνικό Σχεδιασμό εντάσσεται και για το 2022 ο αθλητής Μαύρης Ελευθέριος

 Ανακοινώθηκαν από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ οι αθλητές που εντάσσονται στον Εθνικό Σχεδιασμό για το 2022. Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές και Τεχνικοί Σύμβουλοι των Εθνικών Ομάδων. Στον Εθνικό Σχεδιασμό στην Κατηγορία Στήριξης, εντάσσεται και πάλι ο αθλητής μας Λευτέρης Μαύρης (ΤΤ6). Στόχος του αθλητή η είσοδος στο World Ranking List μέσα από τη συμμετοχή του σε επίσημα διεθνή τουρνουά.

Μεγάλη επιτυχία τόσο για τον ίδιο όσο και για το σωματείο μας αποτελεί, η ένταξη του Τεχνικού Διευθυντή του “Εν Σώματι Υγιεί” κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρου, στην Εθνική Ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ως Τεχνικού Συμβούλου, στο πλάι της νέας Ομοσπονδιακής Προπονήτριας Ελευθερίας Νταουντάκη, ώστε μαζί να συνεχίσουν το έργο του απερχόμενου Ομοσπονδιακού Προπονητή Πολυχρόνη Πολίτση, του οποίου άλλωστε αποτελούν προσωπικές προτάσεις. Να τονίσουμε ότι ο κ. Καραϊωσήφ βρισκόταν στο πλευρό του Ομοσπονδιακού Προπονητή και των αθλητών της Εθνικής Ομάδας, ανεπίσημα και αφιλοκερδώς ήδη από το 2017.

Ο ρόλος του κ. Καραϊωσήφ θα είναι κυρίως η παροχή εξειδικευμένων τεχνικών συμβουλών και η συνεργασία με την Τεχνική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, τα σωματεία και τους προπονητές των  αθλητών που στελεχώνουν την Εθνική Ομάδα, η αξιοποίηση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού και η ανάπτυξη του αθλήματος με σκοπό την εύρεση νέων ταλέντων. Παράλληλα, θα συμβάλλει στο έργο της Ομοσπονδιακής Προπονήτριας κ. Νταουντάκη, στην εκγύμναση, προετοιμασία και συμμετοχή των αθλητών της Εθνικής Ομάδας στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Συγχαίρουμε τόσο τον αθλητή Μαύρη Λευτέρη, όσο και τον κ. Καραϊωσήφ για τη σημαντική στιγμή στην καριέρα του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!!

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας