Νάουσα

ΕΚ Νάουσας: Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κινητοποίηση έξω από το Νοσοκομείο

———

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κινητοποίηση έξω από το νοσοκομείο που είχε οργανωθεί από το Εργατικό Κέντρο Νάουσας, τον Αγροτικό Σύλλογο «Μαρίνος Αντύπας» και τα σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ με αφορμή την απεργία των υγειονομικών.

Χαιρέτησε η Τύψιου Μαρία, εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Νάουσας, μέλος ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας και ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας. Μίλησε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τσιουλάκος Δημήτριος.

Στη συνέχεια με πανό: «Εργάτες, αγρότες, συνταξιούχοι, φοιτητές παλεύουν και θα νικήσουν. Στην καταστολή δεν θα υποχωρήσουν», βρεθήκαμε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας με σύνθημα: «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει». Αντιπροσωπία του ΕΚΝ και του Αγροτικού Συλλόγου έκαναν παράσταση στον Διοικητή του τμήματος, απαίτησαν να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες φοιτητές  από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης που κρατούνται με εντολές της κυβέρνησης και της πρυτανείας του Πανεπιστήμιου.

Αύριο, Τετάρτη 24/2/2021 οργανώνουμε κινητοποίηση στην πλατεία της Επισκοπής Νάουσας, ώρα:5:00μμ και την Δευτέρα, 1/3/2021 στην πλατεία Αγγελοχωρίου Νάουσας με αίτημα να υπάρχει καθημερινά γιατρός σε όλα τα χωριά.

Αύριο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα περιοδειών σε όλα τα σχολεία του δήμου με αφορμή τον συνωστισμό, τις ελλείψεις και την πανεπιστημιακή αστυνομία.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι μάχες για τους απλήρωτους εργαζόμενους στα διαλογητήρια, η μάχη του σωματείου εργαζομένων στο Βαρβαρέσο για την απληρωσιά, την υπογραφή ΣΣΕ και τον άθλιο διαχωρισμό παλιών και νέων εργαζομένων.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

banner-article

Ροη ειδήσεων