Εργασία Κοινωνία

ΠΑΜΕ: Χαιρετίζουμε τον μεγάλο απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στον ΟΤΕ

ΟΙ ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ

Από νωρίς το πρωί σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και ιδιαίτερα με τη μαζική παρουσία του ΣΕΤΗΠ (Κλαδικό Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής) έδωσαν το παρόν στις απεργιακές περιφρουρήσεις των αγωνιζόμενων εργαζόμενων στο ΟΤΕ που συνεχίζονται με αποφασιστικότητα για 14η μέρα.

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τον μεγάλο απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στον όμιλο ΟΤΕ. Με την σημερινή μαζική συμμετοχή στην Απεργία και με την συμπαράσταση συνδικάτων και συνδικαλιστών από άλλους κλάδους αχρήστευσαν τον απεργοσπαστικό μηχανισμό της εργοδοσίας.

Οι άθλιες πρακτικές εκφοβισμού και τρομοκράτησης των εργαζομένων, από την εργοδοσία του ΟΤΕ -που έφτασε στο σημείο να μηνύει και να απαιτεί την σύλληψη εργαζομένων και συνδικαλιστών απεργών- πήραν ηχηρή απάντηση!

Οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ συνεχίζουν τον αγώνα και την απεργία τους, ενάντια στην εργοδοσία και τους μηχανισμούς της. Συνεχίζουν τον αγώνα τους με βασικό αίτημα την υπογραφή μιας, ενιαίας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο, με εξίσωση μισθών και δικαιωμάτων προς τα πάνω.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα Συνδικάτα, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα να εκφράσουν έμπρακτα την Αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων του ΟΤΕ και στην Απεργία που συνεχίζεται.

Θεσσαλονίκη, 9/1/2020

banner-article

Ροη ειδήσεων