Ψήφισμα κατά της "Συμφωνίας των Πρεσπών" από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας

Ψήφισμα κατά της "Συμφωνίας των Πρεσπών" εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας. Συγκεκριμένα στο ψήφισμα αναφέρονται τα παρακάτω:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας στη συνεδρίαση που έγινε στις 18/1/2019 αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή του στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις  22/1/2019 στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας και αφορά την διαμαρτυρία έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών για την Μακεδονίας μας .

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και την στήριξή μας στην Οργανωτική Επιτροπή Πολιτιστικών Συλλόγων –Σωματείων –Κοινωνικών Φορέων και Μ.Μ.Ε. του νομού Ημαθίας που έλαβαν την πρωτοβουλία διοργάνωσης του συλλαλητηρίου .

Καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν στο καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων, στις 12:00 το μεσημέρι δίνοντας το δυναμικό παρών στην πλατεία Δημαρχείου.

Χωρίς φανατισμούς και διχαστικές ενέργειες, αλλά με συναίσθημα ιστορικής ευθύνης  είναι αδήρητη ανάγκη  να  ενώσουμε τις  φωνές μας , ενάντια στην «Συμφωνία των Πρεσπών».

Με τη βεβαιότητα ότι οι σκέψεις μας αυτές θα τύχουν της δέουσας προσοχής σας , σας καλούμε να ανταποκριθείτε στο γενικό κάλεσμα την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 στην Πλατεία Δημαρχείου στις 12:00 το μεσημέρι».

Για το Δ.Σ του

ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΒΕΡΟΙΑΣ

Η Πρόεδρος                                                                          Ο Γενικός Γραμματέας

Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου                                          Ιερόθεος Ιωαννίδης

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 33501 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια