Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας για την ποινικοποίηση των εργατικών αγώνων

 

Κάτω τα ξερά σας από τα συνδικάτα!

Την Τρίτη 20 Φλεβάρη δικάζονται 35 στελέχη του ΠΑΜΕ για κινητοποίηση του 2013 στο Υπουργείο Εργασίας. Παρ’ ότι δικάστηκαν και καταρρίφθηκαν στο σύνολό τους όλες οι κατηγορίες της προηγούμενης κυβέρνησης, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ η “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη επανέρχεται με νέες κατηγορίες ενάντια στους 35 συνδικαλιστές.

Και αυτή η δίκη, όπως και οι συλλήψεις των εργαζόμενων της ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ στα Γιάννενα, κ.α. μοναδικό στόχο έχουν να συντηρήσουν το κλίμα καταστολής και τρομοκρατίας, να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς.

Η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι άμοιρη ευθυνών, δίνει εξετάσεις στο μεγάλο κεφάλαιο χτυπώντας το δικαίωμα στην απεργία,  ποινικοποιώντας τη δράση όσων αντιστέκονται απέναντι στους πλειστηριασμούς, επιβάλλοντας αντιλαϊκά μέτρα.

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καταδικάζει την προσπάθεια ποινικοποίησης της οργάνωσης και της δράσης των εργαζομένων και των συνδικάτων.

  • Οργανώνουμε την κλιμάκωση του αγώνα ενάντια σε μεγαλοεργοδοσία και τις κυβερνήσεις της. Όλοι στη συγκέντρωση την Τετάρτη 21 Φλεβάρη, 11:30πμ έξω από το ειρηνοδικείο ενάντια στους πλειστηριασμούς.
  • Απόσυρση τώρα όλων κατηγοριών εναντίων των 35 στελεχών του ΠΑΜΕ.
  • Όχι στην ποινικοποίηση των εργατικών αγώνων.

14/2/2018

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 20010 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Ειδήσεις με Διάρκεια