Αστυνομικό Δελτίο

Συλλήψεις στην Πέλλα


Συνελήφθησαν προχθές (13-12-2017) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, δύο ημεδαποί ηλικίας 47 και 45 ετών, για αγοραπωλησία ναρκωτικών. Ειδικότερα, στην κατοχή του 47χρονου βρέθηκαν 2 ναρκωτικά δισκία, τα οποία όπως προέκυψε από την έρευνα, προμηθεύτηκε νωρίτερα από τον 45χρονο. Στη συνέχεια εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 45χρονος και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 49 ναρκωτικά δισκία, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 20,3 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών και  στην κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

Επίσης, συνελήφθη προχθές (13-12-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 48 ναρκωτικά δισκία που κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή, μικροποσότητα κάνναβης, αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων και 350 γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Τέλος, σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας, σε βάρος 24χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την 3-12-2017 σε περιοχή της Πέλλας, προσέγγισε 84χρονη ημεδαπή προσποιούμενη συγγενικό της πρόσωπο και αφαίρεσε από την κατοχή της μία χρυσή αλυσίδα αξίας 500 ευρώ, η οποία βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στην παθούσα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας