Βέροια Πολιτική Τοπικά

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στην Ημαθία: “Η Νέα Αριστερά θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των ευρωεκλογών”

Την Ημαθία επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Αριστερά, Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Συνοδευόμενος από μέλη της Νέας Αριστεράς Ημαθίας, περιόδευσε στη λαϊκή και την αγορά της Βέροιας, όπου συνομίλησε με πολίτες. Κοινή πεποίθηση υπήρξε πως η κυβέρνηση της ακρίβειας και της αλαζονείας στις 9 Ιουνίου πρέπει να λάβει ένα ηχηρό μήνυμα.

Αμέσως μετά, ο κ. Σακελλαρίδης επισκέφθηκε το Δημαρχείο Βέροιας, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη και στην συνέχεια παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Την εκδήλωση προλόγισε η πρώην βουλεύτρια κα Καρασαρλίδου Φρόσω, με τον γραμματέα της Νέας Αριστεράς Ημαθίας κ. Μίχο Στέργιο να συντονίζει την συνέντευξη.

Μιλώντας για το μήνυμα της Νέας Αριστεράς σε αυτές τις εκλογές, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δήλωσε πως “η Νέα Αριστερά έρχεται να γεμίσει το πολιτικό κενό που υπάρχει στον χώρο της προοδευτικής και αριστερής αντιπολίτευσης. Κενό που προκύπτει από το ότι αφενός υπάρχει μία μεγάλη κοινωνική δυσαρέσκεια, την αφουγκραζόμαστε κι εμείς στην επαφή μας με την κοινωνία, απέναντι στις πολιτικές της κυβέρνησης. Αφετέρου, προκύπτει από το ότι η αντιπολίτευση περνάει μία βαθιά κρίση αξιοπιστίας. Πιστεύουμε ότι η Νέα Αριστερά θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη στις εκλογές, αλλά και καταλύτη για το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα της επόμενης ημέρας. Η ψήφος στη Νέα Αριστερά είναι ψήφος χρήσιμη για την κοινωνία, ψήφος που δυναμώνει το δίκιο μας”.

Η περιοδεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή έκλεισε με συνάντηση με το σωματείο σχολικών καθαριστριών Ημαθίας. Τα μέλη του Δ.Σ του σωματείου εξέφρασαν στον κ. Σακελλαρίδη τα πάγια αιτήματα της ομοσπονδίας τους, μεταξύ των οποίων η αναδρομική ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά της περιόδου 2012-2019, η αυστηροποίηση ποινών σε Δήμους που δεν τηρούν τα προβλεπόμενα, η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού.

Ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε πως η Νέα Αριστερά έρχεται ακριβώς για να εκπροσωπήσει εκείνες τις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και δεσμεύτηκε για κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες πάνω στα ζητήματα του κλάδου.

Οι πολίτες της Ημαθίας αγκαλιάζουν την προσπάθεια για να επανέλθει η σοβαρότητα στην πολιτική. Στις

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας