Κοινωνία

Ας διαλέξουν πλευρά!

Την ώρα που στα Πανεπιστήμια της Χώρας, διαπιστώνεται διακίνηση ναρκωτικών και διάπραξη διαφόρων άλλων εγκληματικών πράξεων, που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια και τη ζωή των φοιτητών.

Τη στιγμή που οι ίδιοι οι φοιτητές εκφράζουν κραυγή αγωνίας και ζητούν τη λήψη μέτρων,  ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου χαρακτηρίζει όλα αυτά ως κινδυνολογία! Δηλώνει ότι  «ένα ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα θα δώσει τη λύση και οι διδάσκοντες, και όχι οι αστυνομικές αρχές», επιδεικνύοντας πρωτοφανή ανευθυνότητα και προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

Φαίνεται, δυστυχώς, ότι η εύρυθμη λειτουργία των Πανεπιστημίων και η ασφάλεια των παιδιών του έλληνα φορολογούμενου, θυσιάζονται στο βωμό της ιδεοληψίας και της υπηρέτησης μιας νοοτροπίας που εδώ και δεκαετίες δεν αφήνει τη Χώρα να πάει μπροστά.

Επιτέλους, ας το καταλάβουν, Υπουργός και συνοδοιπόροι του, ότι το άσυλο αφορά την ελεύθερη έκφραση και διακίνηση ιδεών και όχι την ελεύθερη εγκληματική δράση. Και επιτέλους ας καταλάβουν, ότι το Άσυλο, η Ελευθερία και η Ασφάλεια των παιδιών μας στα Πανεπιστήμια, καταπατάται βάναυσα από εμπόρους ναρκωτικών και κάθε λογής άλλους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Ας διαλέξουν πλευρά!

22/6/2017

Τάσος Μπαρτζώκας

Δικηγόρος – Πολιτευτής ΝΔ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας