Σχόλια

Ερωτάσθε κ. Πλανητάρχες…

2014-07-19-Sxolio-erotasthe

40 νεκροί την ημέρα;;;

Αυτός θα είναι τελικά, από εδώ και πέρα, ο μέσος ρυθμός θανάτωσης του άμαχου πληθυσμού στη Γάζα; Στη χθεσινή ροή ειδήσεων είχαν καταγραφεί 260 νεκροί με αιχμή του δόρατος ,των αιματοβαμμένων ημερών, την έκρηξη στην παραλία που έπαιζαν τα παιδάκια και τα δεκάδες βίντεο ερασιτεχνικής λήψης που έκαναν το γύρο του κόσμου με τις βαρβαρότητες των … «τηλεκατευθυνόμενων» στρατιωτών έναντι των μικρών θυμάτων.

Για την αεροπορική τραγωδία της κατάρριψης της πτήσης των Μαλαισιανών αερογραμμών με την καταμέτρηση 298 νεκρών κάνει λόγο παράλληλα η σημερινή παγκόσμια ειδησεογραφία προβάλλοντας την εξίσου τραγική θεματική παρασκηνιακών πολιτικο-στρατιωτικών σεναρίων.

Ωστόσο από μια πρώτη ανάγνωση προκύπτει ένα εύλογο ερώτημα που δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι μόνο δικό μας:

Η Ουάσινγκτον, ως άλλη κλασική… «προστάτιδα» των αδικημένων ανά τον κόσμο επιτάσσει διεξαγωγή διεθνούς ανεξάρτητης έρευνας για την απόδοση ευθυνών, ίσως απέναντι στη Ρωσία, μιας και τα επικρατέστερα σενάρια φωτογραφίζουν ρωσικό δάκτυλο στην εκτόξευση του πύραυλου κατάρριψης του τραγικού αεροσκάφους.

Για τη διενεργούμενη γενοκτονία που λαμβάνει χώρα εδώ και λίγες μέρες με ανυπεράσπιστα εκατοντάδες γυναικόπαιδα, δεν μπορούν οι Κραταιοί του πλανήτη, ένθεν κακείθεν, να κουνήσουν ούτε το μικρό τους δακτυλάκι;;;
Αρκούνται στις φραστικές καταδίκες της ισραηλινής βιαιοπραγίας, (η λέξη κτηνωδίας προσβάλει τα αναμάρτητα κτήνη) που γέμισε τα παιδικά κορμιά… λωρίδες με γάζες και υποκριτικά αναλογίζονται με περισσή …φιλευσπλαχνία για τα θύματα: « ΝετανιΑΧΟΥ ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!».

Ο Ομπάμα, σαφώς ταχθείς υπέρ της Ισραηλινής στρατηγικής, ζήτησε τηλεφωνικά από τον Νετανιάχου… «λίγο πιο απαλά», λες και έκοβε νύχια και όχι κεφάλια ανθρώπων!!!

Ο δε Πούτιν, Ορθόδοξος κατά τα άλλα, μίλησε στο τηλέφωνο με τον Ιρανό ομόλογό του Χασάν Ροχανί, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για άμεση εκεχειρία!

Ερωτάσθε κύριοι ΟΜΠΑΜΑ και ΠΟΥΤΙΝ, (που θα έλεγαν και οι βουλευτές μας τη Βουλή) προτίθεσθε να σταματήσετε στα σοβαρά, με δράσεις και όχι φραστικές αντιδράσεις, τους καταρράκτες αίματος των λαών, και πότε;;; ΑΜΗΝ!

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας