Κόσμος

Σοκ στη Βρετανία: Αυτοκτονία ο θάνατος του Τόμας Κίνγκστον της βασιλικής οικογένειας

Ο σύζυγος της λαίδης Γκαμπριέλα Γουίνδσορ, κόρης του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ, πέθανε από «τραύμα στο κεφάλι» και ένα όπλο βρέθηκε κοντά στο σώμα του στο σπίτι των γονιών του στο Cotswolds, σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας.

Ο Τόμας Κίνγκστον, 45 ετών, βρέθηκε νεκρός στην εξοχική έπαυλη της οικογένειάς του το απόγευμα της Κυριακής και η νεκροτομή αποκάλυψε ως αιτία θανάτου έναν πυροβολισμό στο κεφάλι, όπως ανακοινώθηκε σήμερα στο ιατροδικαστήριο του Gloucestershire.

Ο πατέρας του τον βρήκε αφότου εισέβαλε με το ζόρι σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο, σύμφωνα με την ενημέρωση της ανώτερη ιατροδικαστού Κέιτι Σκέρετ. Η αστυνομία και ασθενοφόρο έσπευσαν στο σημείο μετά από κλήση ενός μέλους της οικογένειας. Η αστυνομία είπε ότι ο θάνατος του Κίνγκστον δεν ήταν ύποπτος.

Η χήρα του απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της σε κοινή δήλωση με την οικογένειά του, περιγράφοντάς τον ως «εξαιρετικό άνθρωπο που φώτισε τις ζωές όλων όσοι τον γνώριζαν» – και χαρακτήρισε τον θάνατό του «μεγάλο σοκ για όλη την οικογένεια».

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας