Βέροια Τοπικά

Βέροια – Εμπορικός Σύλλογος / Γέμισε η Πλατεία Δημαρχείου από παιδιά, μουσική και χαρά!

Γεμάτη η Πλατεία Δημαρχείου της πόλης σήμερα το απόγευμα από παιδιά  και μεγάλους, που απολάμβαναν τη γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Μουσική, κεράσματα και ζεστό κρασί για τους μεγάλους: Και για τους μικρούς; Οι μικροί έβλεπαν μπροστά τους να χορεύουν  ξωτικά, τάρανδοι, ζογκλέρ κι έναν τεράστιο χιονάνθρωπο να τους ζητά να φωτογραφηθούν μαζί! Και να η έκπληξη, και να τα ματάκια τους να γίνονται τεράστια, καθώς νόμιζαν πως βρίσκονταν σε παραμύθι.

Πετυχημένο και φέτος το απογευματινό που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, πάντα με τη στήριξη του Δήμου, που έχει καθιερώσει ανάλογες εκδηλώσεις  με μεγάλη συμμετοχή.

Και, βέβαια, η επιτυχία ενισχύθηκε κι από το τραινάκι, που κάνει κι αυτό τις χαρούμενες διαδρομές του στην πόλη. Όσο για τους γονείς; Πώς να χαλάσουν τα χατίρια των μικρών; Περίμεναν και φέτος υπομονετικά στην ουρά, για να ανεβάσουν στο  χριστουγεννιάτικο τρένάκι της χαράς τους μικρούς ταραξίες!

Παρόντες στο γιορταστικό απογευματινό, φυσικά, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου,  ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης με αντιδημάρχους του και η Διευθύντρια της ΚΕΠΑ Κατερίνα Γρηγοριάδου.

Τη γιορτινή ατμόσφαιρα ολοκλήρωσε η Φιλαρμονική του Δήμου, που έφτασε στην Πλατεία, για να να συμπληρώσει το event με  χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

…………………..

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Ροη ειδήσεων