Κοινωνία

Καταγγελίες για απολύσεις ή παραιτήσεις υπαλλήλων και χλιδάτη ζωή του προέδρου στο Χαμόγελο του Παιδιού

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για πολυτελή βίο σε βάρος της ΜΚΟ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τον πρόεδρο της οργάνωσης Κώστα Γιαννόπουλο.

Πέρα από τη χτεσινή αποκάλυψη πως ο Γιαννόπουλος ζει σε μεζονέτα 500 τ.μ. στον Άλιμο που είχε παραχωρηθεί από μία συνταξιούχο προς όφελος των παιδιών του ιδρύματος, σήμερα πρώην συνεργάτες του κατήγγειλαν πως οι οικιακές βοηθοί που είναι στη δούλεψή του δεν πληρώνονται από τα δικά του εισοδήματα αλλά από το «Χαμόγελο του παιδιού», όπως επίσης οι οδηγοί του και οι αγορές ποικίλων αγαθών που κάνει για ιδιωτική χρήση.

Σε ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, έχουν γίνει καταγγελίες για μαζικές απολύσεις ή αποχωρήσεις υπαλλήλων από το «Χαμόγελο του Παιδιού» λόγω κάκιστων εργασιακών συνθηκών. Οι καταγγελίες αυτές ωστόσο ακόμη δεν έχουν ερευνηθεί σε βάθος με αποτέλεσμα να διαιωνίζονται εδώ και χρόνια προβλήματα σε βάρος των υπαλλήλων της οργάνωσης.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος σήμερα το πρωί επιχείρησε να δώσει κάποιες απαντήσεις σε μία προσπάθεια να αντικρούσει τους υπαινιγμούς και τα προχτεσινά «καρφιά» της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου.

banner-article

Ροη ειδήσεων