Βέροια Ρεπορτάζ

Το τρενάκι της χαράς ξεκίνησε τις βόλτες του στη χριστουγεννιάτικη Αγορά της Βέροιας

Από σήμερα το απόγευμα ξεκίνησε τις βόλτες του στην στολισμένη Αγορά της Βέροιας το παραδοσιακό τρενάκι δίνοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους

Στις 7 το απόγευμα έγινε η επίσημη εκκίνηση με την παρουσία του Δημάρχου Βέροιας, Κώστα Βοργιαζίδη, ο οποίος τόνισε ότι το τρενάκι δίνει χαρά σε μικρούς και μεγάλους και ευχήθηκε σ’ όλους καλές γιορτές.

Παρούσα και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα – Τσιπουρίδου, η οποία κάλεσε τον κόσμο με αφορμή το τρένο να κατέβει και στην Αγορά της Βέροιας.

Παρούσα και η Φιλαρμονική του Δήμου, η οποία επιβιβάστηκε στο τρενάκι  μαζί με δημοσιογράφους για την πρώτη επίσημη βόλτα στη στολισμένη πόλη, παίζοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μεταφέροντας το κλίμα των ημερών.

Εντύπωση έκαναν οι τρεις μασκότ της διοργάνωσης, με τα παιδιά μικρά και μεγάλα να θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Είναι γεγονός ότι ο κόσμος αγκάλιασε το τρενάκι, κάτι που αποδεικνύεται και από τις ουρές που δημιουργούνται στην αναμονή για μια βόλτα.

Να θυμίσουμε ότι η λειτουργία του χριστουγεννιάτικου τρένου ξεκίνησε το 2016 , ύστερα από πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας με αρωγούς και συνδιοργανωτές το Δήμο Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας.

Το τρενάκι θα κυκλοφορεί στους δρόμους της Βέροιας μέχρι και το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023, ενώ το πρόγραμμα κυκλοφορίας μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Ροη ειδήσεων