Βέροια: Στην Ιορδανία ο Μαύρης του "Εν Σώματι Υγιεί" για Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

--------

Επιστροφή στις διεθνείς διοργανώσεις για τον αθλητή  του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, με συνοδό προπονητή τον Αλέξανδρο Καραϊωσήφ

Επιστροφή στις διεθνείς διοργανώσεις για τον αθλητή Επιτράπεζιας Αντισφαίρισης του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, Λευτέρη Μαύρη, αρχής γενομένης από το Αμμάν της Ιορδανίας. Ο αθλητής που προπονείται στην Πάτρα και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα αρτιμελών στην Α1 Ανδρών με το Ίφιτο Πατρών, θα συμμετέχει σε μια σειρά διεθνών τουρνουά προκειμένου να ανακτήσει τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη του αθλήματος.

Η αρχή θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο Al-Watani Para Championships στο Αμμάν. Ο Λευτέρης θα αγωνιστεί στο αγώνισμα του ατομικού της κατηγορίας του (MS6), στο Διπλό Ανδρών (κατηγορία MD14) με συμπαίκτη τον Ιορδανό Mohammad Tayem και στο Διπλό Μικτό (κατηγορία XD14) με συμπαίκτρια την Αιγύπτια Abdelaziz Samah και δηλώνει έτοιμος για να κάνει την υπέρβαση. Στο πλευρό του θα έχει τον προπονητή Επιτρ. Αντισφαίρισης, Τεχνικό Διευθυντή του "Εν Σώματι Υγιεί" και Τεχνικό Σύμβουλο της Εθνικής Ομάδας ΑμεΑ κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, ενώ μαζί με τον Λευτέρη θα συμμετέχουν και άλλοι δύο Έλληνες αθλητές με τους συνοδούς-προπονητές τους.

Όλοι οι αθλητές συμμετέχουν με δικά τους έξοδα. Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για το Αμμάν με απ’ ευθείας πτήση από την Αθήνα, την Τετάρτη 18/05 και θα επιστρέψει την Κυριακή 22/05.

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας:
https://r4rehab.blogspot.com/2022/05/blog-post.html

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 45109 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

Ειδήσεις με Διάρκεια