Συμμετοχή του 5ου ΓΕΛ Βέροιας στο πρόγραμμα για την  Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητα του Δήμου

----------

Στους δρόμους και τα σοκάκια της Βέροιας περιηγήθηκαν οι μαθητές του Α1 του 5ου ΓΕ.Λ. Βέροιας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Βέροιας ακολουθώντας το πρόγραμμα «Γνωρίζουμε την πόλη μας, περπατώντας!». Με ιδιαίτερη αφοσίωση και προσήλωση οι μαθητές και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί, Ασικίδης Μιχαήλ και Καραγιάννη Φράγκα, με την συνοδεία της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, κ. Δημητριάδου Λένας και του κ. Βαλαχή Γιάννη, ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου σε θέματα τουρισμού , παρακολούθησαν την γεμάτη ζωντάνια και βιωματικότητα περιγραφή του κ. Δημητράκη Μάκη και γνώρισαν μέσα από την ιστορία των κτηρίων της το παρελθόν της πόλης.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Δημητριάδου Λένα, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, τον κ. Βαλαχή Γιάννη από το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βέροιας, την αντιδήμαρχο Παιδείας και Ισότητας Φύλων, κ. Τζήμα-Τόπη Συρμούλα, και τον αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας του Δήμου Βέροιας, κ. Γρηγοριάδη Καλλίστρατο, για την ευκαιρία που έδωσαν στους μαθητές να απολαύσουν τη ιστορική διαδρομή της πόλης μας και ευχόμαστε στον Δήμο της Βέροιας να συνεχίσει να προσκαλεί τους μαθητές της πόλης σε δράσεις που τροφοδοτούν την αγάπη τους για το περιβάλλον, αστικό και φυσικό, στο οποίο ζουν και δραστηριοποιούνται.

Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Δημητράκη Μάκη, συνταξιούχο δάσκαλο της πόλης μας, για την ζεστασιά με την οποία περιέβαλλε τους μαθητές μας και την από καρδιάς διάθεσή του να αφηγηθεί τις στενά συνυφασμένες με την ιστορία της πόλης προσωπικές του εμπειρίες.

btrhdr

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 40252 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

Ειδήσεις με Διάρκεια