Εκδηλώσεις

Η λειτουργία των γραφείων του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ημαθίας / Οι αρχαιρεσίες την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου

—-

Ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Ημαθίας

εύχονται στα μέλη του Συνδέσμου υγεία και καλή χρονιά, για την έναρξη λειτουργίας του Γραφείου.

Το Γραφείο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:30 π.μ. έως 12:30μ.μ.

Η θητεία του σημερινού Δ.Σ. του Συνδέσμου έχει λήξει στις 4 Μαρτίου 2021. Με το άρθρο 72 του Ν.4756/26-11-2020  πήρε παράταση έως 30-6-2021. Στη συνέχεια με το Ν.4808/19-6-2021 συνεχίστηκε η παράταση έως 31-10-2021.΄Έως την ημερομηνία αυτή πρέπει να πραγματοποιήσουμε αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Με την αριθ. 6/19-8-2021 πράξη, το Δ.Σ. αποφάσισε να πραγματοποιήσει αρχαιρεσίες την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Αυτονόητο είναι, ότι θα ληφθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα για την προφύλαξη από τον κορονοϊό COVID-19.

Επειδή το Γραφείο, λόγω της πανδημίας, έμεινε κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα, πάρα πολλά μέλη μας δεν είχαν τη δυνατότητα να πληρώσουν την συνδρομή τους. Παράκληση θερμή να επισκεφτούν το Γραφείο, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες  για να τακτοποιηθούν ταμειακά. Την ημέρα των εκλογών θα είναι δύσκολο και θα δημιουργηθεί συνοστισμός για την οικονομική τακτοποίηση.

Όσα μέλη μας δεν υπέβαλαν αίτηση για επιστροφή των αναδρομικών της επικουρικής σύνταξης και επιθυμούν να υποβάλουν, στο Γραφείο υπάρχει σχετική αίτηση.

Πρέπει με τη λήψη των απαραίτητων προφυλακτικών μέτρων να υπάρχει συμμετοχή στις εκλογές, διότι η δύναμη του Συνδέσμου εξαρτάται από τον αριθμό των ψηφισάντων, καθότι  οι επιχορηγήσεις  της Π.Ο.Π.Σ. γίνονται ανάλογα με τον αριθμό αυτό.

Επειδή το σημερινό Δ.Σ. του Συνδέσμου έχει αρκετά χρόνια, αλλά και μεγαλώσαμε, παρακαλούνται οι νεώτεροι να έρθουν έως τις 17-9-2021 να υποβάλουν αίτηση και να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΓΚΟΓΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ