Κοινωνία Νάουσα

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νάουσας για τον εκπαιδευτικό Χρήστο Μάρα που έφυγε από τη ζωή

——–

Οι μαθητές/-τριες και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Νάουσας ευχαριστούν θερμά τα παιδιά και τα εγγόνια του κ. Χρήστου Μάρα για τη δωρεά υλικού ποσού 200 ευρώ στη μνήμη του αγαπημένου τους πατέρα και παππού.

Ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα προσέφερε στην εκπαίδευση μαθητών/-τριών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες του Δήμου Νάουσας.

Για όσους δε γνωρίζανε τον κ. Χρήστο Μάρα, παραθέτουμε την ανάρτηση του κ. Νίκου Σπαθάκη (ενός εκπαιδευτικού του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Νάουσας που για χρόνια προσέφερε και ο ίδιος στο σχολείο μεγάλο κομμάτι της ζωής του):

“Τρίτη 20 Απριλίου 2021”

«Τώρα μόλις πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο κ Χρήστος! Ο κ Χρήστος ο Μάρας ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος και καταπληκτικός εκπαιδευτικός! Τον είχα προϊστάμενο όταν διορίσθηκα! Ήταν ο άνθρωπος που κοντά του γνώρισα τι πάει να πει δάσκαλος! Όλη του η διοίκηση ήταν υποδειγματική, δίκαιη, ακέραιη! Ήταν εμπνευστής πολλών καινοτόμων προτάσεων για την εκπαίδευση και μια από αυτές ήταν η ίδρυση του Ειδικού σχολείου στη Νάουσα! Του πρώτου σχολείου στο νομό! Στην αρχή στα Γαλάκεια σε μια αίθουσα και στη συνέχεια σε μια έκταση 800 τμ στις παλιές τεχνικές σχολές!

Όλη του η ζωή ήταν ένας αγώνας για τα παιδιά και τα σχολεία μας! Αγώνας και για τις κατασκηνώσεις της Αγίας Τριάδας! Ποτέ του δεν αδίκησε κανένα! Πάντα ήρεμος, χαμογελαστός προσπαθούσε να δώσεις λύσεις σε όλα τα προβλήματα! Αυτή η συνέπεια στη ζωή του ήταν μέχρι το τέλος!

Συνταξιούχος ήταν και πάντα ρωτούσε να μάθει για το σχολείο μας! Πάντα με τον καλό το λόγο! Ένας πατέρας για όλους μας! Ποτέ του δεν δυσανασχετούσε ,όποια ώρα πήγαινες στο γραφείο ήταν εκεί να φροντίσει για κάθε ζήτημα! Αγαπητός σε όλους! Σήμερα έφυγε από κοντά μας!

Όλοι εμείς που τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του θα τον θυμόμαστε με αγάπη! Καλό παράδεισο κ Χρήστο! Θα πας να βρεις την κ Ουρανία! Καλό παράδεισο άξιε εκπαιδευτικέ, που τίμησες αυτό το λειτούργημα! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του! Να τον θυμούνται με αγάπη γιατί το άξιζε! Σήμερα ο εκπαιδευτικός κόσμος έχει χάσει ένα από τα πιο εκλεκτά μέλη του!»

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας