Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση Σπουδαστών ΕΠΑΣ- ΟΑΕΔ

————

Η κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή έκανε ξεκάθαρο για άλλη μια φορά πως οι σπουδαστές δεν σκύβουν το κεφάλι ούτε κάνουν πίσω σε αυτά που διεκδικούν. Για άλλη μια φορά αντιμετωπίσαμε την ίδια αδιαφορία από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για άλλη μια φορά προσπάθησαν με ύπουλους τρόπους να ξεφύγουν από τα ζητήματα που θέσαμε στο τραπέζι. Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι συνολικά η κυβέρνηση, τα αρμόδια υπουργεία και η διοίκηση του ΟΑΕΔ δεν έχουν σκοπό να επενδύσουν στην παιδεία.

Στο πλευρό μας την Παρασκευή βρέθηκαν και τα σωματεία της πόλης τα οποία μας υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά μπροστά από το υπουργείο. Εργαζόμενοι από διάφορους κλάδους ήρθαν να στηρίξουν τους αυριανούς τους συναδέλφους.

Αυτό που θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο σε όλους όσους νομίζουν πως μπορούν με ψέματα , ανακρίβειες και αισχρές υπεκφυγές να  μας καθησυχάσουν πως όχι μόνο δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά θα συνεχίσουμε πιο δυναμικά και πιο μαζικά    από δω και στο εξής . Θα πραγματοποιηθούν και άλλες δράσεις στο προσεχές μέλλον .

Επιτροπή  Σπουδαστών ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκης

banner-article

Ροη ειδήσεων