Έβρος: Τουρκική διμοιρία ρίχνει δακρυγόνα στην ελληνική πλευρά (videos)

Βίντεο ντοκουμέντο, που αποδεικνύει τις εκτιμήσεις ότι η Άγκυρα ενισχύει την πρόσβαση χιλιάδων προσφύγων στον Έβρο ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγο κατά τα επεισόδια που βρίσκονται σε εξέλιξη. Σε πλάνα του βίντεο διακρίνεται καθαρά τουρκική διμοιρία να βάλλει κατά της ελληνικής πλευράς.

Τα πλάνα από ελληνικής πλευράς δείχνουν την τουρκική αστυνομία να ρίχνει με πολλαπλούς εκτοξευτές (πολυβομβιδοβόλο ή κανονάκι) καπνογόνα και δακρυγόνα προς την ελληνική πλευρά. Όπως φαίνεται καθαρά πρόκειται για διμοιρία της τουρκικής αστυνομίας που βρίσκεται 40 μέτρα από τα σύνορα.

Βέβαια και οι ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις όπως έχουν καταγραφεί σε βίντεο, να κάνουν ρίψεις μαζικά χημικών και κρότου λάμψης στην τουρκική πλευρά στοχεύοντας στην απώθηση των προσφύγων και μεταναστών που έχουν συρρεύσει στην περιοχή. Μάλιστα υπάρχουν και πλάνα που δείχνουν απελπισμένους γονείς να προσπαθούν να συνεφέρουν τα μικρά παιδιά τους που έχουν εισπνεύσει χημικά προερχόμενα από το ελληνικό έδαφος.

Ζητούμενο είναι να σταματήσει αυτός ο ιδιότυπος "πόλεμος" με χιλιάδες απελπισμένους ανθρώπους να γίνονται εν τέλει δέκτες των "πυρών" ένθεν κακείθεν των ελληνοτουρκικών συνόρων.

Και βέβαια η διεθνής κοινότητα, η ΕΕ και ο ΟΗΕ να σκύψουν σοβαρά πάνω στο κορυφαίο πρόβλημα της εποχής μας, την μαζική μετανάστευση πληθυσμών και να βρουν μια κοινή συναινετική λύση που να μην μετατρέπει τη χώρα μας σε δεσμοφύλακα ανθρώπινων ψυχών.

topontiki

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 34404 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια