Γενικά

10 Χρόνια e-Pontos – 10 χρόνια ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Mε το μήνυμα μας αυτό, καταρχήν, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη σας στην προσπάθεια που κάνουμε καθημερινά εδώ και 10 χρόνια για την καθημερινή σας ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Από τις 17 Αυγούστου 2007 που ξεκίνησε το www.e-Pontos.gr και διανύοντας τον 10ο χρόνο καθημερινής ενημέρωσης με νέα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, ενδιαφέροντα άρθρα και ειδήσεις από τον Ποντιακό χώρο που ως σκοπό έχουν την ενημέρωση όλων μας γύρω από θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό, έχουμε παρουσιάσει με σοβαρότητα και εγκυρότητα, αμεσότητα και αφοσίωση στην ενημέρωση, όλες τις μεγάλες Ποντιακές εκδηλώσεις αλλά και την καθημερινή ροή των ειδήσεων που αφορούν όλους τους Πόντιους, σε όλο τον κόσμο!

Στηρίξαμε και στηρίζουμε ως χορηγοί επικοινωνίας, καθημερινά πλέον, πλήθος εκδηλώσεων.

Καθημερινή ροή ειδήσεων και παρουσίαση της δραστηριότητας όλων των Ποντιακών Συλλόγων, Ομοσπονδιών, Πανελλαδικά και Πανευρωπαϊκά Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, Συναπαντήματα Ποντιακής Νεολαίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, κάλυψη με ρεπορτάζ αλλά και ζωντανή αναμετάδοση της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας που πραγματοποιείται από τον Δεκαπενταύγουστο του 2010 στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα αλλά και στην Καστανιά Ημαθίας, αποκλειστικές συνεντεύξεις, άρθρα, αφιερώματα, Ποντιακές συνταγές, ιστορικά και λαογραφικά θέματα αλλά και παρουσίαση διαφόρων θεμάτων είναι η καθημερινή μας ύλη.​​

Το e-Pontos.gr μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια, καθιερώθηκε ως η μοναδική ηλεκτρονική εφημερίδα των Ποντίων σε όλο τον κόσμο με ύλη του ότι συμβαίνει αποκλειστικά και μόνο στον Ποντιακό χώρο!

Επίσης το e-Pontos Radio (www.e-pontosradio.gr) ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούλιο του 2011 θέλοντας να συμβάλλει στη διατήρηση και τη διάσωση της παραδοσιακής Ποντιακής μουσικής και του τραγουδιού. Εξάλλου τα τραγούδια και η μουσική του Ποντιακού λαού αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο της λαογραφίας του.

Όσο αν και περνούν τα χρόνια και το βάρος μεγαλώνει, ένα δεν θα αλλάξει σίγουρα. Η σοβαρότητα και η αφοσίωση σε αυτό που με “Σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση” επιλέξαμε να παρουσιάζουμε…

e-Pontos

10 χρόνια e-Pontos – 10 χρόνια ενημέρωση…

Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση…

info@e-pontos.gr

www.e-Pontos.gr

e-Pontos Radio

Ακολουθήστε το e-Pontos στα Social Media

https://www.facebook.com/pages/E-Pontos/156255961081567 https://twitter.com/epontos http://www.youtube.com/epontos

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας