Βέροια Ρεπορτάζ

Της… «Αναλήψεως» σήμερα σε όλη την Ελλάδα

Reportaz-oures-sta-atm2

Ουρές από το πρωί στα ΑΤΜ τραπεζών της Βέροιας

400 εκατομμύρια ευρώ και πάνω, στον… αέρα, πανελληνίως!

Αν και η Τράπεζα της Ελλάδος, όπως καταμαρτυρούν τραπεζικοί κύκλοι στον Αθηναϊκό Τύπο, ανεφοδιάζει διαρκώς τα ΑΤΜ, και το ίδιο γίνεται κατ’ αναλογία προαφανώς και στην επαρχία, ωστόσο η ανασφάλεια, ο πανικός και ο τρόμος που κυριαρχεί από τα ξημερώματα, μετά την αναγγελία Δημοψηφίσματος από τον Πρωθυπουργού, έσπρωξε εκατοντάδες πολιτών, κάθε ηλικίας, να σχηματίσουν ατέρμονες ουρές και στις τράπεζες της Βέροιας, από νωρίς το πρωί, προκειμένου να σηκώσουν μετρητά, ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για συνολικές αναλήψεις άνω των 400 εκατ. ευρώ σε όλη τη χώρα.

Reportaz-oures-sta-atm3Μπλόκαραν ή άδειασαν κάποια ΑΤΜ;

Ιδού το ερώτημα, αφού κάποιοι εκ των πολιτών στις ουρές και ιδίως ηλικιωμένοι αποκάλυψαν ότι το μηχάνημα έδειχνε ότι δεν έχει λεφτά.

Reportaz-oures-sta-atm«Τους σιχαθήκαμε όλους – Να τους πάνε… εκτελεστικό απόσπασμα»

Συναισθήματα οργής , αγανάκτησης, αλλά και φόβου κατέγραψε ο φακός της Fartera.info, στο πλαίσιο ρεπορτάζ μας στο κέντρο της πόλης, όπου μιλήσαμε με κάποιους, τους πιο ευγενείς, γιατί οι περισσότεροι μόλις είδαν κάμερα και άκουσαν ΜΜΕ… αγριεύτηκαν ή καλύτερα… αγρίεψαν, γεγονός που καταμαρτυρεί την ταύτιση του δημοσιογραφικού ρόλου με τη σαθρότητα του σημερινού πολιτικού συστήματος και κατεστημένου.

«…Τους σιχαθήκαμε όλους, σου λέει κάτι αυτό; Είναι για φτύσιμο στα μούτρα όλοι τους. Και οι προηγούμενοι και αυτοί, εδώ που μας καταντήσανε…», είπε στη “F” παροργισμένη κυρία, ενώ μια άλλη συμπλήρωσε με το ίδιο ύφος: «Εκτελεστικό απόσπασμα τώρα στις κεντρικές πλατείες της χώρας…».

Η έκτακτη σύγκληση του σώματος της βουλής έχει ξεκινήσει από τις 12.00 και εντός λίγων λεπτών (13.15) αναμένεται η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο βήμα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας