Βέροια Σχόλια

Δημήτρης Κουκούδης: “Η απάντηση της Πολεοδομίας για το VIP πάρκινγκ”

Ορίστε, αγαπητοί συμπολίτες της Βέροιας, η απάντηση της Πολεοδομίας. Το VIP πάρκινγκ λέει το έγγραφο ότι : <<…αποτελεί τοπική διεύρυνση σε βάρος της οδού, ώστε να μη θίγεται το ισοζύγιο των κοινοχρήστων χώρων …>>. 

Κοινώς, κάποιοι κύριοι έσπασαν τις προβλεπόμενες παρκίδες για τους αντιδημάρχους και πετώντας μας στην μούρη κάθε έννοια νομιμότητας παρκάρουν και στις παρκίδες των αντιδημάρχων και στον Baypass δρόμο (παράκαμψη οδού λέγεται ).

Πηγαίνεις λοιπόν να πληρώσεις το πρόστιμο σου,  λίγο μεγαλύτερο από ένα μεροκάματο. Βλέπεις έξω από το κτήριο των εσόδων του Δημαρχείου, που σου ζητάει να πληρώσεις το παράνομο παρκάρισμά σου, αυτοκίνητα παρκαρισμένα παρανόμως. 

Κάνεις έρευνα και διαπιστώνεις ότι είναι τα αυτοκίνητα των δημοσίων υπαλλήλων, της ίδια αρχής που θα σου πάρει τα χρήματα για το πρόστιμο και νιώθεις τουλάχιστον ότι εμπαίζεσαι. (για να μην πω τίποτε αλλο…)

Με ποια λογική,  λοιπόν, και με τι είδους εξαίρεση από τα νόμιμα, παρκάρουν παρανόμως,  ασυστόλως και κατά συρροή μπροστά στα μούτρα σου, ατιμώρητοι οι κύριοι αυτοί ακυρώνοντας κάθε έννοια αυτονόητου; Με ποια ανοχή της ανωτέρας αρχής , συντελείται αυτό το χάλι μπροστά στο Δημαρχείο;

Συγγνώμη ζητάω από όσους στεναχωρώ, επειδή αναφέρομαι στα αυτονόητα. Όμως “ο τόπος”και “ο τρόπος” δεν είναι αφηρημένες έννοιες και στην προκείμενη περίπτωση εύγλωττα μας καταμαρτυρούν και μας χαρακτηρίζουν. Ο ΤΟΠΟΣ: πιο συγκεκριμένα, η παράπλευρη οδός της “επίσημης”και “ειδικής” εισόδου του Δημαρχείου . Ο ΤΡΟΠΟΣ ….????? (Ας δώσει ο καθένας την ερμηνεία του )

Μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή του Δημήτρη Κουκούδη για την Αγίου Δημητρίου,  ΕΔΩ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας