Βέροια

Το ΚΕΜΑΕΔ Δήμου Βέροιας για την κοπή της Βασιλόπιττας ευχαριστεί…

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων του Δήμου Βέροιας ευχαριστεί θερμά τον Σεβασμιότατο Βεροίας Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονα που με την φωτισμένη παρουσία του τίμησε το Κέντρο Μέριμνας για μια ακόμη φορά στην κοπή της Βασιλόπιττας την Τρίτη 12-1-16.

Ευχαριστούμε επίσης:

1. Τον Στρατηγό κ. Αντώνη Νομικό Διοικητή ΙΜP

2. Τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη

3. Την εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας κ. Νεστοροπούλου

4. Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας κ. Τ. Χατζηαθανασίου & τους Αντιδημάρχους Βέροιας, κ. Θ. Κορωνά & Ασλάνογλου και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νίκο Τσαμήτρο

5. Την πρώην Δήμαρχο Βέροιας κ. Χαρούλα Ουσουλτζόγλου -Γεωργιάδη

6. Τον Πρόεδρο κ. Δ. Ταχματζίδη του Συλλόγου «ΚΑΡΑΝΟΣ» που μας προσέφεραν μια μέρος των εσόδων της εκδήλωσης 14-12-15 στην «ΚΟΧΗ» με επίτιμο καλεσμένο τον πατέρα Επιφάνειο.

7. Τις καλές φίλες του Κέντρου κυρίες Μαριάνθη Ουρσουζίδου, Μαρίνα Ρωσάκη, Φρόσω Κουγιουμτζίδου, Δήμητρα Σμυρνή, Ελένη Απλακίδου κ.α.

8. Και φυσικά τους καλούς μας φίλους που φρόντισαν με μεγάλη επιμέλεια τα εδέσματα στον μπουφέ μας: Χριστίνα Μάλιου, Τάσο Παγούρα, Αργύρη Σακαλή και Κατερίνα Μουστάκα

9. Τους φούρνους ΚΟΓΙΑ για τις υπέροχες βασιλόπιττες

Το Κέντρο Μέριμνας θεωρεί ιδιαίτερη τιμή και τύχη το γεγονός ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας έτυχε το φλουρί στην βασιλόπιττα μας.

Το φλουρί στις μικρές βασιλόπιττες των παιδιών έτυχε ο μαθητής της Μέριμνας Θάνος Καψάλης.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ σε όλους

Βέροια 14-1-16

Με εκτίμηση
Η Εθελόντρια Διευθύντρια και Πρόεδρος του Συλλόγου

Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου Μελίνα

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας