Πολιτική

ΜέΡΑ25 για Siemens: Ακαταδίωκτο για την ολιγαρχία για άλλη μία φορά με την βούλα της αστικής δικαιοσύνης

Η Κυβέρνηση, αφού ξεκίνησε με την υπόθεση της Νοβάρτις όπου κι εκεί εξανάγκασε τους δικαστές να “καθαρίσουν” τους εμπλεκόμενους, ακόμα και με πορίσματα που μιλούσαν για “αδιευκρίνιστα ποσά”, πηγαίνει τώρα και στο παρελθόν, σε όσους “σέρβιραν” φθηνές καφετιέρες, τηλεφωνικά κέντρα και όχι μόνο, προφανώς, στον Πρωθυπουργό και την οικογένεια του, για να απεμπλέξουν μέσω της παραγραφής, από κάθε ευθύνη, ανθρώπους όπως ο κ. Χριστοφοράκος, που είχε προσωπικές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Βέβαια η ντροπή είχε ξεκινήσει για την υπόθεση της Siemens πριν ακόμα φτάσει στα “χέρια” της δικαιοσύνης, με τον περιβόητο, κατάπτυστο εξωδικαστικό συμβιβασμό που είχε κάνει ο σημερινός επίορκος Κεντρικός Τραπεζίτης, ο κ. Στουρνάρας, σε εκτέλεση δήθεν μίας από τις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας!

Το μήνυμα όμως που εκπέμπει η Μητσοτάκης Α.Ε. είναι σαφές: Τα νέα σκάνδαλα που χτίζονται σήμερα στη βάση της ενέργειας, του νερού, των ναυπηγείων κ.λπ. στη χώρα, αν κάποια στιγμή αποκαλυφθούν, θα τα συγκαλύψουν με τον ίδιο τρόπο.

Έτσι λοιπόν, η ντόπια και ξένη κρατικοδίαιτη, παρασιτική ολιγαρχία μπορεί να αλώσει τα πάντα καθώς ένα ακαταδίωκτο και μία ασυλία, σαν αυτές που έχουν και τα στελέχη του σκανδαλώδους μνημονιακού Υπερταμείου, θα την καλύπτει, από την στιγμή που διαχρονικά οι μνημονιακές -και όχι μόνο- Κυβερνήσεις δένουν τα χέρια της δικαιοσύνης, ώστε αυτή να αναγκάζεται να κλείνει τους όποιους ανοιχτούς λογαριασμούς.

Ντροπή. Μόνο ντροπή!»

Ροη ειδήσεων