Βέροια

Κέντρο Υγείας Βέροιας: Οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται με συνεχή ροή, με απόλυτη προσοχή και συνέπεια στον σχεδιασμό τους

…………………………….

Χθες το απόγευμα η Φαρέτρα είχε προσωπική εμπειρία από τους εμβολιασμούς που πραγματοποιούνται στο Κέντρο Υγείας Βέροιας. Εμπειρία θετική και άξια επαίνων, σύμφωνα με την εικόνα που σχηματίσαμε.

Από την προσέλευση των προτιθέμενων να εμβολιαστούν μέχρι την αποχώρησή τους, εκείνο που παρατηρεί κανείς είναι  η προσοχή και η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται όλη η εκστρατεία, καθώς και η ευγένεια γιατρών και νοσηλευτών, που δημιουργούν το ανάλογο θετικό κλίμα για τους εμβολιαζόμενους.

Με ξεχωριστή είσοδο και έξοδο, με έλεγχο αρχικά της θερμοκρασίας όλων των εισερχομένων και με φύλακες που  επέβλεπαν για τυχόν παρατυπίες, τα τρία εμβολιαστικά κέντρα δούλευαν απόλυτα συντονισμένα, με συνεχή ροή, σε κλίμα που δημιουργούσε το αίσθημα της ασφάλειας. και σε εκείνους που περίμεναν να εμβολιαστούν αλλά και σε εκείνους που περίμεναν έξω, στον θάλαμο αναμονής, για ένα τέταρτο μέχρι να  τους επιτραπεί να αποχωρήσουν.

Η επιχείρηση “Ελευθερία” προχωρεί. Ας ελπίσουμε πως θα φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα που υπόσχεται το όνομά της:

far

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας