Βέροια Πολιτισμός

“Η άλλη άποψη” γιόρτασε ανάμεσα στους φίλους της την πολιτιστική της παρουσία στη Βέροια

Σε μια βραδιά με πολλούς φίλους της, στο Φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, η εφημερίδα «Η άλλη άποψη» γιόρτασε την πολιτιστική της παρουσία στην πόλη με προβολή μιας ταινίας που υπήρξε παραγωγή της.

Ο εκδότης της εφημερίδας Αλέκος Χατζηκώστας είπε για τη βραδιά:

«Πήραμε απόψε αυτήν την πρωτοβουλία τιμώντας το χαρακτηρισμό της εφημερίδας μας ως πολιτιστικής και πολιτικής.

Ξεφυλλίζοντάς την βλέπει κανείς τις συνεντεύξεις μας, τα άρθρα μας, τις παρουσιάσεις βιβλίων, αλλά και πρωτοβουλίες εκδηλώσεων, όπως αυτή που κάναμε για την Κούβα.

Απόψε προβάλλουμε μια μικρού μήκους ταινία, με τίτλο «Άτιμη Ασφαλιστική», που είναι παραγωγή μας, αξιοποιώντας αποκλειστικά το ντόπιο δυναμικό.

Πιστεύοντας ότι έχουμε ανάγκη από προβολή των ντόπιων δυνάμεων και όχι ξενόφερτων, καταθέτουμε αυτήν την ταινία ως αντίδωρο σε κείνους που ενδιαφέρονται.

Η ταινία μας, βασισμένη σ’ ένα δικό μου διήγημα, είναι 17λεπτη και έχει συμμετάσχει και σε φεστιβάλ.»

Συντελεστές της ταινίας

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Ταχματζίδης

Μουσική: Τριαντάφυλλος Καλαϊτζίδης

Πρωταγωνιστούν: Ιάκωβος Μπαρλαγιάννης, Έφη Παυλίδου, Αθηνά Χατζηαθανασίου, Αντώνιος Πατρίκας, Ελευθέριος Κορυφίδης, Αλέκος Χατζηκώστας, Δήμος Ασικίδης, Ευαγγελία Βέλλιου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια που έπαιξε η Όλγα Καϊλόγλου με την κιθάρα της, και το εορταστικό της κλίμα επέτειναν τα κεράσματα που προσφέρθηκαν σε όλους, που τίμησαν την εφημερίδα με την παρουσία τους.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Ροη ειδήσεων