Βέροια Ρεπορτάζ

ΠΑΜΕ στη Βέροια: Τιμάμε την Εργατική Πρωτομαγιά, κλιμακώνουμε τον αγώνα – photo

Μια μεγάλη σχετικά  πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση σήμερα στην Πλατεία Ωρολογίου  στη Βέροια από το ΠΑΜΕ, η δεύτερη μετά  από αυτήν που έγινε την περασμένη Παρασκευή,  την πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας  ενάντια στο νομοσχέδιο  για το ασφαλιστικό, που κατέβασε  αιφνιδιαστικά για ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση.

Σήμερα, μέρα μνήμης αλλά και τιμής των νεκρών της εργατικής τάξης, 130 χρόνια από την Πρωτομαγιά του Σικάγου, μέρα που η εργατική τάξη ανασυντάσσει τις δυνάμεις της και προσδιορίζει τους στόχους της.

Κύριος ομιλητής  στη συγκέντρωση ήταν ο Σούλης Ανδριόπουλος  ο οποίος  επιπλέον επικεντρώθηκε στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και τις συνέπειες για εργαζόμενους και συνταξιούχους  που θα έχει η ψήφισή  του, τονίζοντας παράλληλα  το ρόλο που παίζει σήμερα η κυβέρνηση  αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ ενάντια στα συμφέροντα των εργαζόμενων.

«Δεν θα υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα. Θα  συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη»  κατέληξε ο ομιλητής,  στέλνοντας παράλληλα μήνυμα κλιμάκωσης του αγώνα ενάντια στην αντιασφαλιστική λαίλαπα, που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση.

Στη συνέχεια, ακολούθησε πορεία του ΠΑΜΕ με παλμό και συνθήματα υπέρ της Εργατικής Πρωτομαγιάς  και κατά των κυβερνητικών μέτρων,  στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Φωτογραφίες: faretra.info

 faretra.info-1h -mah-pame-veria faretra.info-1h -mah-pame-veria faretra.info-1h -mah-pame-veria faretra.info-1h -mah-pame-veria faretra.info-1h -mah-pame-veria faretra.info-1h -mah-pame-veria faretra.info-1h -mah-pame-veria faretra.info-1h -mah-pame-veria faretra.info-1h -mah-pame-veria faretra.info-1h -mah-pame-veria faretra.info-1h -mah-pame-veria faretra.info-1h -mah-pame-veria faretra.info-1h -mah-pame-veria faretra.info-1h -mah-pame-veriaIMG_8244

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας