Υγεία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας

ygeia-sofpsy-ekdromi-tsaf-tsouf

Ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, οργάνωσε την Κυριακή 7 Ιουνίου μονοήμερη εκδρομή στις κατασκηνώσεις ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ στην Ασπροβάλτα.

Εκεί συναντήθηκε το πρωϊ της Κυριακής με τους εκδρομείς του Σ.Ο.Ψ.Υ. Θεσσαλονίκης και όλοι μαζί πέρασαν μία υπέροχη μέρα.
Παρά το αεράκι που είχε οι πιο τολμηροί κολύμπησαν στην υπέροχη παραλία, ενώ οι υπόλοιποι , λήπτες, οι οικογένειές τους και φίλοι, ασχολήθηκαν με αθλοπαιδειές, με περπάτημα ή απόλαυσαν ήρεμα το καφεδάκι τους με ψιλοκουβεντούλα στις θαυμάσιες εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης.

ygeia-sofpsy-ekdromi-tsaf-tsouf2Το μεσημέρι «άναψαν» τα κάρβουνα και τα κοψίδια, οι σαλάτες και στο τέλος τα γλυκά, άφησαν ικανοποιημένους τους επισκέπτες. Το γλέντι στήθηκε με την ωραία ορχήστρα και οι χοροί σταμάτησαν αργά το απόγευμα, πριν την αναχώρηση.

ygeia-sofpsy-ekdromi-tsaf-tsouf3Μια αξέχαστη εμπειρία, με πολλές γνωριμίες μεταξύ των ληπτών και οικογενειών μελών των δύο Συλλόγων, με παρακαταθήκες για οργάνωση και άλλων κοινών εκδηλώσεων με τους ίδιους κοινούς στόχους και σκοπούς.

Το Δ.Σ. του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας ευχαριστεί:

Τον ΣΟΨΥ Θεσσαλονίκης.

Την Δ/νση και το προσωπικό των κατασκηνώσεων ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ.

Το κρεοπωλείο του «ΜΠΑΜΠΗ» στον Προμηθέα, το κρεοπωλείο «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» Θέμη και Γιάννη στην Πιερίων και τους Κώστα Καμπάκη και Φόντα Λαφαζάνη από την Αλεξάνδρεια για την προσφορά κρεάτων.

Τα δύο «ανώνυμα» οπωροπωλεία στη Βέροια για την προσφορά λαχανικών.

Το αρτοζαχ/στείο «ΚΟΓΙΑΣ» και το ζαχ/στείο «ΣΠΕΣΙΑΛ» για την προσφορά εδεσμάτων και γλυκών.

Το κέντρο «ΕΛΙΑ» για την προσφορά νερών.

Τον οδηγό του ΚΤΕΛ Σάκη Δελαντώνη για την άψογη, επαγγελματική συμπεριφορά του.

Τις εθελόντριες ψυχολόγους του ΣΟΦΨΥ Εφη Τσαπαροπούλου, Στέλλα Νιώπα και Κυβέλη Καλαϊτζή για τη συνοδεία και συμμετοχή τους.

Ολους τους φίλους που συμμετείχαν στην εκδρομή.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος – Γιώργος Σαλιάγκας
Η Γεν. Γραμματέας – Μαρία Ντέντου

banner-article

Ροη ειδήσεων