Ειδήσεις με Διάρκεια

“Ιούλιος Πολιτισμού” στη Νάουσα – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Πλήθος εκδηλώσεων και πολιτιστικών δράσεων πρόκειται να πραγματοποιηθούν το μήνα Ιούλιο στην πόλη της Νάουσας, τις οποίες διοργανώνει ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, πολιτιστικοί σύλλογοι, φορείς και ιδιώτες. Θέατρο, μουσικές συναυλίες, standup comedy και άλλες πολλές δράσεις πρόκειται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών. Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Ιουλίου έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 6 Ιουλίου, Θερινό Δημοτικό Θέατρο, ώρα 21:15

Θεατρική πάρασταση «Άγρια Δύση». Η κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη με φόντο την Κρήτη, γεμάτη γέλιο, πάθος για τη ζωή, τον έρωτα, την αγάπη και την Ελλάδα. Πρωταγωνιστούν: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μπέσυ Μάλφα, Τάσος Κονταράτος, Πηνελόπη Πλάκα.

Διοργάνωση: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών – Create4Art

Προπώληση εισιτηρίων 13€: CITY ESPRESSO BAR, Ζαφειράκη 12, τηλ.: 23320 21999.

 

  • Κυριακή 8 Ιουλίου, Θερινό Δημοτικό Θέατρο, ώρα 21:05

Μουσική συναυλία με την Ματούλα Ζαμάνη. Τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν για τη συνέχιση της στήριξης των 120 οικογενειών που στηρίζει το Mom In Action από την αρχή της ίδρυσής του.

Διοργάνωση: ΑΜΚΕ Mom In Action

Προπώληση εισιτηρίων 10€: ΒΕΡΟΙΑ: Στάσου Μύγδαλα – ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ HAIR-SPA, ΝΑΟΥΣΑ: Tacco Alto, Liebe cafe bar, Ξηροί καρποί Μαμουτζής, ΣΚΥΔΡΑ: Chocolat, ΕΔΕΣΣΑ: Fresh Plus

  • Δευτέρα 9 Ιουλίου, Θερινό Δημοτικό Θέατρο, ώρα 21:30

Standup comedy show Comedy for the Masses με τους Κώστα Μαλιάτση, Mikeius και Ηλία Φουντούλη. Οι δημιουργοί και πρωταγωνιστές των δημοφιλέστερων εκπομπών του youtube «Μπραφ», «Θάψε το σενάριο» και «Cooking Maliatsis», επιστρέφει με τα πιο «καμένα» λογοπαίγνια της επικράτειας. Η πιο δημιουργική παρέα του youtube, ξεκινά τη περιοδεία της για τα καλά με στόχο να μην αφήσει κανένα φίλο των εκπομπών και των …ατακών τους δυσαρεστημένο.

Διοργάνωση: Art on the Road

Προπώληση εισιτηρίων: 9€, Café Neon (Μ. Αλεξάνδρου 22, τηλ. 2332022662)

  • Τετάρτη 18 Ιουλίου, Θερινό Δημοτικό Θέατρο, ώρα 21:15

Θεατρική πάρασταση «Τα Ραδίκια Ανάποδα». Η πιο μαύρη, άραχλη, σπαραξικάρδια, ξεκαρδιστική και selfie παράσταση για τσέμπαλο, φαγκότο, φέρετρο και οστεοφυλάκιο. Ένα one dead man show, ένα black total κωμικό μονόλογο με δεκατρείς ρόλους. Δεκατρείς κωμικούς επικήδειους που και νεκρούς ανασταίνουν!

Διοργάνωση: Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

Προπώληση εισιτηρίων: 5€. Γραφείο Πολιτισμού Δήμου Νάουσας (Δημαρχείο, 1ος όροφος, ώρες γραφείου, τηλ.: 2332350338-50360-50375), CITY ESPRESSO BAR, Ζαφειράκη 12, Νάουσα, τηλ.: 2332021999

  • Πέμπτη 19 Ιουλίου, Θερινό Δημοτικό Θέατρο, ώρα 21:15

Μουσική Συναυλία «Η μουσική είναι μία» με τους Στέφανο Κορκολή και Σοφία Μανουσάκη. Ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης, Στέφανος Κορκολής, σε μια μουσική παράσταση που μας ταξιδεύει στο δικό του μουσικό σύμπαν, που περιλαμβάνει υπέροχα δικά του τραγούδια που αγαπήσαμε, μοναδικές ορχηστρικές συνθέσεις του, αλλά και διασκευές κλασικών τραγουδιών που ο ίδιος έχει αγαπήσει σαν να είναι δικά του. Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.

Διοργάνωση: «Art TC».

Προπώληση εισιτηρίων 10€: CITY ESPRESSO BAR, Ζαφειράκη 12, τηλ.: 23320 21999.

 

  • Δευτέρα 23 Ιουλίου, Θερινό Δημοτικό Θέατρο, ώρα 21:15

Μουσική Συναυλία – αφιέρωμα στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες με την «Ορχήστρα Νέοι με Όραμα». Τραγουδούν: Μαριάμ Σεπιτάνου, Μαρία Τζόρου, Αντωνία Ζούρα, Εύα Χατζίδου, Τάσος Σιδηρόπουλος. Ενορχήστρωση: Πέτρος Ρίστας. Διεύθυνση Ορχήστρας: Ελένη Παγγούρα.

Διοργάνωση: Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

Είσοδος: Αντί εισιτηρίου τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Νάουσας.

 

  • 27-31 Ιουλίου, Πλακόστρωτο Δημοτικού Πάρκου

«7o Artville Festival». Για 7η συνεχή χρονιά το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μουσικές συναυλίες, παιδικές δράσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, εκδηλώσεις προβολής τοπικών προϊόντων, δράσεις για ενήλικες κλπ.

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος ARTville. Είσοδος ελεύθερη

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας