Βέροια Εκδηλώσεις Μουσική

Δημοτικό Ωδείο Βέροιας: Πιανιστική εκδήλωση «The Sound of Music» της καθηγήτριας Πόπης Φιρτινίδου / Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΤΗΣ ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2023- 2024

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Το Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας παρουσιάζει για 18η χρονιά την καθιερωμένη μαθητική πιανιστική εκδήλωση που γίνεται κάθε άνοιξη στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Το πιάνο, μακρινός φίλος, οικείος ξένος». Συγκεκριμένα: την Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου, στις 6.00 μμ το τμήμα πιάνου της Πόπης Φιρτινίδου, με τη βοήθεια φίλων και αποφοίτων του, θα ξεναγήσει το κοινό στην μουσική της Βόρειας και της Νότιας Αμερικής.

Ο τίτλος της φετινής πιανιστικής γιορτής είναι «The Sound of Music» και όπως μπορεί κανείς εύκολα να φανταστεί, το πρόγραμμα θα αποτελείται από λόγια ακούσματα, έργα γραμμένα για παιδαγωγικούς σκοπούς, γνωστές τζαζ μελωδίες, πυροτεχνήματα ροκ εν ρολ, και μερικές από τα πιο γνωστές κινηματογραφικές μουσικές επιτυχίες που θα γεμίσουν το θέατρο της Αντωνιαδείου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Η είσοδος είναι 6 ευρώ,  και όπως κάθε χρονιά, όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών του νομού «ο Άγιος Παρθένιος».

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας