Βέροια Υγεία

Απολογισμός του Διοικητή του Νοσοκομείου Βέροιας: “Τι κάναμε, τι θέλουμε να κάνουμε”

Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη διοίκηση του Νοσοκομείου, που απορρέουν από τα ίδια τα προβλήματα του χώρου, τα βήματα που έγιναν αλλά και τους στόχους που θέτει το Νοσοκομείο της Βέροιας για το μέλλον, εξέθεσε στον απολογισμό του σήμερα το μεσημέρι ο Διοικητής του, Δημήτρης Μαυρογιώργος, ενώπιον του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, που επισκέφτηκε το Νοσοκομείο.

Ο κ. Μαυρογιώργος μίλησε  για τις ελλείψεις γιατρών και υπόλοιπου προσωπικού, για τις προσλήψεις που έγιναν, αλλά κυρίως για σημαντικά επιτεύγματα του Νοσοκομείου, όπως τις 3000 εγχειρήσεις με έλλειψη επαρκούντων αναισθησιολόγων και τις 300 γέννες στη Μαιευτική Κλινική.

Με πραγματικό θαυμασμό για το έργο όλων των κλινικών του Νοσοκομείου, ο Διοικητής αναφέρθηκε στην κάθε μία ξεχωριστά, χαρακτηρίζοντας πραγματικά ηρωική την Παθολογική Κλινική, που σηκώνει το 70-80% του βάρους των συνολικών περιστατικών.

Στους στόχους του Νοσοκομείου ενέταξε την ίδρυση μονάδας χημειοθεραπείας και θρομβόλυσης καθώς και εργαστηρίου εγκατάστασης βηματοδοτών.

Ιδιαίτερα δύσκολη αλλά καθόλου άγονη χαρακτηρίστηκε από τον Διοικητή του η πορεία του Νοσοκομείου και μάλιστα σε τέτοιες αρνητικές συγκυρίες, όπως αυτές που είχε να αντιμετωπίσει στους 15 μήνες της θητείας του.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

Για την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στο Νοσοκομείο της Βέροιας μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας