Ρεπορτάζ Τοπικά

Ο Σύλλογος “Φίλοι του Εθνογραφικού Κέντρου Γιώργη Μελίκη” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Σε μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα οι “Φίλοι του Εθνογραφικού Κέντρου Γιώργη Μελίκη” έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα ανταλλάσσοντας ευχές για καλή χρονιά και φυσικά επιτυχίες του Εθνογραφικύ Κέντρου, με πρώτους  τους Γιώργη Μελίκη ιδρυτή του Εθνογραφικού και Γιάννη Μοσχόπουλο πρόεδρο των “Φίλων”. Για την Ιστορία να πούμε ότι το φλουρί έπεσε στο μέλος του Συλλόγου Δημήτρη Τσιμούρα.
 
Αξίζει να ενημερώσουμε ότι εκατοντάδες επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό επισκέπτονται το Εθνογραφικό Κέντρο με τα μοναδικά του εκθέματα. 
Όπως μας έγινε γνωστό, εκτός των άλλων, και αξίζει να το αναφέρουμε, υπάρχει μια προγραμματισμένη επίσκεψη δημοσιογράφων μελών της ΕΣΗΕΜ-Θ που οργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης, για την Κυριακή 16 Μαρτίου. Τα  μέλη της Ένωσης την ίδια μέρα θα επισκεφθούν το Πολυκεντρικό Μουσείο των Αιγών και τον Αρχαιολογικό χώρο. 

far
 

Φωτογραφίες: faretra.info

 

banner-article

Ροη ειδήσεων