Αθλητικά Τοπικά

Σύλλογος Δρομέων Βέροιας: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο αγωνιστικών εκδηλώσεων του 10ου Φιλίππειου δρόμου / ευχαριστήριο

Την Κυριακή 10/12 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο αγωνιστικών εκδηλώσεων του 10ουΦιλίππειου δρόμου με σύμμαχο τον καιρό.

Έχοντας πια καθιερωθεί ως διήμερο event , ο Φιλίππειος δρόμος άνοιξε τις πόρτες του, το  Σάββατο 9/12 με την εκκίνηση στις 18:00 των 1000μ ηλικιών δημοτικού Σχολείου (Δ’ Ε’ & ΣΤ’) , στις 18:15 δόθηκε η εκκίνηση των 2000μ παιδιών ηλικίας Γυμνασίου και τέλος στις 18:35 τα 5χλμ . Το σύνολο των συμμετεχόντων και στα 3 Νυχτερινά αγωνίσματα άγγιξε τους  700δρομείς: 170 στα Δημοτικά -130 στα Γυμνάσια και 400 στα 5χλμ)

Την επόμενη, ημέρα Κυριακή  10Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε  ο κεντρικός αγώνας του10ουΦιλίππειου δρόμου (Βεργίνα – Φράγμα Αλιάκμονα – Βέροια) 14,5km . Μία διοργάνωση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από μεγάλες και διεθνείς διοργανώσεις.

10 Λεωφορεία χρειάστηκαν για την μετακίνηση των δρομέων από την  Βέροια στην Βεργίνα (εκκίνηση). Ένα φορτηγό αυτοκίνητο επέστρεψε με ασφάλεια τον ρουχισμό των δρομέων στην Βέροια στον χώρο του τερματισμού .

650δρομείς στήθηκαν  στην γραμμή εκκίνησης ενώ 800 ήταν οι εγγραφές.

200 εθελοντές συνετέλεσαν ώστε να γίνει μία όμορφη διοργάνωση.

Η συμβολή της τροχαίας ήταν πραγματικά υποδειγματική και αποτελεσματική αφού κατάφερε να αποστειρώσει  κυριολεκτικά το δρόμο Βεργίνα Βέροια κατά την διάρκεια του αγώνα.  Αξίζει να ευχαριστήσουμε τονΑστυνομικό διευθυντή κοΑδαμίδηΓεώργιογια την παραχώρηση μεγάλης δύναμης στην τροχαία, τον αστυνομικό υποδιευθυντήκο Καλογερόπουλο Ανδρέα , καθώς  επίσης  και τον Διοικητή  της τροχαίας κοΝιώπα Θωμάγια την υλοποίηση του κυκλοφοριακού σχεδιασμού .

Η Δημοτική αστυνομίαήταν παρούσα από το πρωί ρυθμίζοντας την κυκλοφορίααλλά και προσφέροντας την βοήθειατης για να γίνει σωστή σήμανση μέσα στην πόλη στις περιοχές που θα γινόταν οι βραδινοί αγώνες.Με την προϊσταμένηκα.ΣιακαβάραΕλένη να ηγείται της δράσης.

————

Βέροια: Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή αθλητών ολοκληρώθηκε ο 10ος Φιλίππειος Δρόμος

————-

Χορηγός επικοινωνίας η ΕΤ3 η οπoία κάλυψε στιγμιότυπα του αγώνα.  Ο τοπικός τύπος κάλυψε το γεγονός επαγγελματικά και ήταν παρών  σε όλη την διάρκεια των διήμερων εκδηλώσεων απογειώνοντας  το κύρος και την εικόνα της διοργάνωσης ικανοποιώνταςτις υψηλές προσδοκίες των διοργανωτών.  Αξίζει να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε,τον Πληροφοριοδότη,τον Βεροιώτη ,το Verianet,  την Φαρέτρα , τον Λαό με τον κ. Βόλκο, το penapress, για την άμεση διάθεση όλου του ψηφιακού υλικού (φωτογραφικού και Βίντεο ) των αγώνωνκαθώς και τον Αντώνη Μπαζάκαγια την φωτογραφική κάλυψητου αγώνα.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εθελοντές του Συλλόγου δρομέων Βέροιας, οι οποίοι τόσο το διήμερο του αγώνα όσο και τις προηγούμενες  ήταν παρόντες  στην προετοιμασία του . Συγχαρητήρια επίσης ανήκουν στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες O.K.A. Βικέλα με εκπρόσωπο τον Μηνά Κυριάκο για την εθελοντική τους δράση, στους εθελοντές των διαφόρων κοινωνικών φορέων  η συλλόγων  αλλά και σε  μεμονωμένους πολίτες . Το εθελοντικό παρόν τους όπως και τις περασμένες 4 χρονιές έδωσανη μηχανοκίνητη Αθλητική ομάδα‘’MSTμε εκπρόσωπο τον Γιώργο Τριπολιτάκη το. Ο πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας ,και η κοινότητα ΑγΒαρβάρας με εκπρόσωπο τον κοΚουτσιαντηΣπυροδιέθεσαν κριτές διαδρομής και συντέλεσαν στην άρτια τροχονόμευση και τον Σύλλογο Ψηφιδωτό για την διάθεση κιγκλιδωμάτων.

——-

Βέροια / 10ς Φιλίππειος δρόμος: Βήμα και στους μικρούς / μια πρώτη επαφή με αθλητικούς αγώνες

——

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές Γιατρούς κ. Αποστολίδη Δημήτρη (Παθολόγο) , κ. Τσακελιδη Γιώργο(παιδίατρο) ,Ραμπιδη Γιώργο (Καρδιολόγος) και το κέντρο υγείας Βέροιας για την διάθεση του Γιατρού Ντομπρη Αλεξανδρου και της Νοσηλεύτριας Λαμπρινής Χουλιαρας .

Ευχαριστούμε επίσης την ιδιωτική  κλινική‘’Ευαγγελισμός’’ για την παραχώρηση  ασθενοφόρου που συνόδευε σε όλη την διαδρομή τους δρομείς. Το παρόν της για μία ακόμη χρονιά έδωσεη ομάδα διασωστών Καλαμαριάς ΟΜΑΚ και η ΛΕΦΕΔ (Έφεδροι αξιωματικοί ενόπλων δυνάμεων)

Οι θεσμικοί παράγοντες συνετέλεσαν ώστε να ξεπεραστούν οποιαδήποτε προβλήματα θα μπορούσαν να ταλαιπωρήσουν και να δυσκολέψουν την διοργάνωση .)

Τεράστια ήταν η συμβολή Δήμαρχου της πόλης μας, κου ΒοργιατζίδηΚων/νουπου παρακολουθούσε από κοντά τις προετοιμασίες και με την συμβολή του ξεπεράστηκαν πολλά προβλήματα.  ΤοΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, συνδιοργανωτής και μεγάλου χορηγός ,της διοργάνωσης βοήθησε όπου χρειαζόταν με την καθοδήγηση του Προέδρου κου ΔέλλαΑθανάσιουκαι του συνεργάτη του κου Τζιμούρτου Δημήτρη όπως επίσης και οι  εργαζόμενοι  του νομικού προσώπου. Επίσης σημαντική ήταν η βοήθεια των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας με τους κ. Τσαχουρίδη Αλέξανδρο , τον συνεργάτη του κ. Κυβεντίδη Γιώργο  και τους εργαζομένους της, τηνΑντιδημαρχεία καθαριότητας  με τον Αντιδήμαρχο κ.Παπαδόπουλο Βασίλη να παρακολουθεί την διοργάνωση από κοντά και τις 2 ημέρες και τους εργαζομένους της καθαριότητας, όπως επίσης και τηνΑντιδημαρχεία Τουρισμου ‘’DicoverVeria’’ με τον Αντιδήμαρχο τουρισμού κ. Ασλανίδη.

Συντονιστές όλης της διοργάνωσης ήταν οι Κελεπούρης Νίκος και Καραγιάννης Γιάννης προπονητές και μέλη του Δ.Σ του συλλόγου δρομέων Βέροιας και οιΤσιάρας Βασίλης και Χασιούρας Ιωάννης (ο πρώην και ο Νέος πρόεδρος του Σ.Δ ΒΕΡΟΙΑΣ) αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου Κουκουτέγου Κατερινα, Τσιπροπουλου Αναστασία, Κακαρης Γιώργος, και άλλα 30 μέλη.

Αναμνηστικά δώρα περίμεναν τους δρομείς στον τερματισμό: Αναμνηστικό Μετάλλιο, Μακρυμάνικη μπλούζα dryfit–μπαντάνα και διατροφικά προϊόντα όπως μπανάνες ,κρουασάν, νερό .

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ του 10ου Φιλίππειου δρόμου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους  τους χορηγούς, αλλά και τον υποστηρικτή και συνδιοργανωτή ΚΑΠΑ (Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Βέροιας) που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει ο αγώνας . Με την οικονομική και υλική ενίσχυση τους συνέβαλαν στην υλοποίηση μιας προσπάθειας για άριστη διοργάνωση .

ΧΟΡΗΓΟΙ :

Cosmossport :κατάστημααθλητικών ειδών

GOODYSBurgerHouse

Φροντιστήριο ΕΝΑ – Όμιλος

Αγροτικός Συνεταιρισμός Μέσης

Την εξαγωγική εταιρεία SANIAE‘’μπανάνεςDole’’

DIG!DOT (DESIGNE) – Τσαμήτρος Γιώργος

Καβα Στραγαλάς (Διάθεση νερών)

MCOZA

Σωματείοκαταστηματαρχών cafe

Κρεαταγορά Χασιούρας

LIDOΖαχαροπλαστείο

ΝΙΚΟΣ Ζαχαροπλαστείο

Κρουασάν ‘’Afto’’

Φλαμουριές (Ταβέρνα)

Αγροτικός Συνεταιρισμός ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ

Σχολή οδηγών ‘’Κοτίδης’’

ΠιστοφίδηςΚατασκευαστική

Ιδιωτικό ΚΤΕΟ (Μαυρίδης – Ψαρας)

ΚΑΛΙΑΡΙΔΗΣ (υγρά καύσιμα)

Ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ

Κοντόπουλος εξοπλισμοί

ΒΕΡΓΙΩΤΙΚΟ‘’Restaurant’’

Café Μπρίκι

Café Bar ‘MALL’’

Την εξαγωγική εταιρεία SANIAE‘’μπανάνεςDole’’

Café Μπρίκι

Τοπερίπτερο2

Υποστηρικτές της διοργάνωσης με προσφορά  Υπηρεσιών και υλικών

Την εταιρεία TOYOTAκαι την αντιπροσωπεία Toyotα  – Ποδας για την παραχώρηση 4Χ4 αυτοκινήτου για την εξυπηρέτηση της διοργάνωσης TOYTAHILUX

Την Ιδιωτική Κλινική Ευαγγελισμός για την παραχώρηση ασθενοφόρου καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων

 

banner-article

Ροη ειδήσεων