Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια Εκδηλώσεις

Βέροια: Το πρόγραμμα του Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ από 23 έως και 29 Νοεμβρίου

ΕΥΧΗ – WISH (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην αίθουσα 1

Κυριακή 26/11 στις 17.00

Προβολές στην αίθουσα 2

Πέμπτη 23/11 – Παρασκευή 24/11 στις 18.00

Σάββατο 25/11 στις 18.30

Σκηνοθεσία:    Chris Buck, Fawn Veerasunthorn

Σενάριο:          Jennifer Lee, Allison Moore & Chris Buck

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ας γνωρίσουμε την 17χρονη Άσα, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο, την κατσίκα της Άσα, τον Βαλεντίνο και το Σταρ, μια κοσμική μπάλα με απεριόριστη ενέργεια που φέρνει η Άσα, με μια ευχή της, στη Γη. Επίσης θα απολαύσουμε ένα snippet του τραγουδιού της Ariana DeBose “This Wish,” ένα από τα πολλά τραγούδια που συνέθεσαν για την ταινία η Julia Michaels και ο Benjamin Rice.

Στο animation «Ευχή» (Wish) η Άσα, μια πανέξυπνη ιδεαλίστρια, κάνει μια τόσο δυνατή ευχή που μια κοσμική δύναμη, μια μικρή μπάλα με ατελείωτη ενέργεια, το Σταρ, καλείται να την πραγματοποιήσει. Μαζί, η Άσα και το Σταρ αντιμετωπίζουν τον πιο επικίνδυνο εχθρό, τον ηγέτη της πόλης Rosas, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο, προκειμένου να σώσουν την κοινότητά της και να αποδείξουν πως όταν η θέληση ενός θαρραλέου ανθρώπου συνδυάζεται με τη μαγεία των αστεριών, συμβαίνουν θαύματα.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=1SWT4THjp-4

 

ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ 3 ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΤΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

TROLLS BAND TOGETHER

Προβολές στην αίθουσα 2

Σάββατο 25/11 στις 16.45

Κυριακή 26/11 στις 17.00

Σκηνοθεσία:    Walt Dohrn & Tim Heitz

Σενάριο:          Jonathan Aibel, Glenn Berger & Elizabeth Tippet

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μετά από δύο ταινίες πραγματικής φιλίας και ατελείωτου φλερτ, η Πόπη και ο Κλωνάρης είναι πλέον επίσημα ζευγάρι (#broppy)! Όσο έρχονται πιο κοντά, η Πόπη ανακαλύπτει ότι ο Κλωνάρης έχει ένα μυστικό παρελθόν. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του: τον Φλόιντ, τον Τζον Ντόρι, τον Σπρους και τον Κλέι. Οι BroZone διαλύθηκαν όταν ο Κλωνάρης ήταν ακόμα μωρό, ενώ ακολούθησε και η διάλυση της οικογένειας. Από τότε ο Κλωνάρης δεν έχει δει τους αδελφούς του ποτέ ξανά. Αλλά όταν ο Βέλβετ και ο Βενίρ, δύο μοχθηροί ποπ σταρ, απαγάγουν τον αδελφό του Κλωνάρη, τον Φλόιντ, για το μουσικό του ταλέντο, ο Κλωνάρης και η Πόπη ξεκινούν ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι για να φέρουν κοντά τα υπόλοιπα αδέλφια και να σώσουν τον Φλόιντ από την αφάνεια και όχι μόνο.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=v4jhWfX8C9E&t=3s

 

ΝΑΠΟΛΕΩΝ

Προβολές στην αίθουσα 1

Πέμπτη 23/11 – Παρασκευή 24/11 – Σάββατο 25/11 – Δευτέρα 27/11 – Τρίτη 28/11 – Τετάρτη 29/11 στις 20.30

Κυριακή 26/11 στις 19.00

Προβολές στην αίθουσα 2

Κυριακή 26/11 στις 21.20

Σκηνοθεσία:      Ridley Scott

Σενάριο:              David Scarpa

Ηθοποιοί:            Joaquin Phoenix, Vanessa Kirby, Ben Miles, Rupert Everett, Ludivine Sagnier, Mark Bonnar, Tahar Rahim, Ian McNeice, Catherine Walker, Paul Rhys, Matthew Needham, Youssef Kerkour, John Hollingworth, Scott Handy

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ταινία ΝΑΠΟΛΕΩΝ είναι μια θεαματική, επική περιπέτεια για την πολυτάραχη άνοδο και πτώση του εμβληματικού Γάλλου Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Joaquin Phoenix. Η ταινία, μια πολύ υψηλών προδιαγραφών παραγωγή με την υπογραφή του θρυλικού σκηνοθέτη Ridley Scott, αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη, τη Ζοζεφίν, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Ak0vBIifwH0

 

ΤΟ ΤΕΡΑΣ – MONSTER

 (του KORE-EDA Hirokazu)

Προβολές στην αίθουσα 2

Πέμπτη 23/11 – Παρασκευή 24/11 – Δευτέρα 27/11 – Τρίτη 28/11 – Τετάρτη 29/11 στις 20.15

Σάββατο 25/11 στις 21.00

Κυριακή 26/11 στις 19.00

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: KORE-EDA Hirokazu ΣΕΝΑΡΙΟ: SAKAMOTO Yuji ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ANDO Sakura, NAGAYAMA Eita, KUROKAWA Soya, HIIRAGI Hinata, TANAKA Yuko

Βραβείο Σεναρίου στο Φεστιβάλ Καννών 2023.

Όταν ο μικρός της γιος Minato αρχίζει να συμπεριφέρεται περίεργα, η μητέρα του νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά. Ανακαλύπτοντας ότι ένας δάσκαλος είναι υπεύθυνος, απαιτεί από το σχολείο να μάθει τι συμβαίνει. Καθώς όμως η ιστορία ξετυλίγεται μέσα από τα μάτια της μητέρας, της δασκάλας και του παιδιού, η αλήθεια αναδεικνύεται σταδιακά. Ο νικητής του Χρυσού Φοίνικα (με την ταινία Κλέφτες Καταστημάτων) και διεθνώς αναγνωρισμένος σκηνοθέτης Hirokazu Kore-Eda επιστρέφει με μια δυναμικά συγκινητική ιστορία αγάπης, καθήκοντος, κοινωνικών συγκρούσεων και μυστικών.

Monster: Βαθιά υπόκλιση στη νέα ταινία του Χιροκάζου Κορεέντα

O νικητής του Χρυσού Φοίνικα για τους «Κλέφτες Καταστημάτων» επιστρέφει με ένα σπουδαίο έργο για το bullying.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=93ECh71mVqM

 

Παιδικό Θέατρο: Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ

ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ στο ρόλο του  Ήρωα ΣΚΡΟΥΤΖ

Σάββατο 25/11 στις 12.00 και 16.30

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr, περισσότερες πληροφορίες στο www.cinestar.gr και 2331022373.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο: www.cinestar.gr  

banner-article

Ροη ειδήσεων