Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε τμήμα οροφής στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» – Τραυματίστηκε γιατρός

Ένας γιατρός τραυματίστηκε, το πρωί του Σαββάτου, στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη όταν κατέρρευσε τμήμα της οροφής στον προθάλαμο των κοιτώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο γιατρός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι. Μάλιστα, προκειμένου να εξεταστεί από ορθοπεδικούς, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», που διαθέτει ορθοπεδική κλινική.

Οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», αφού εξέτασαν τον συνάδελφό τους, διαπίστωσαν ότι δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό.

Μιλώντας στο thestival.gr, η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», Βασιλική Τραούδα, είπε πως οι εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές ημέρες και απέδωσε το ατύχημα σε πιθανή κακοτεχνία της εταιρείας που ανέλαβε τις εργασίες.

Ήδη από το πρωί, στο νοσοκομείο κλήθηκαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας που ανέλαβε το έργο έπειτα από διαγωνισμό, οι οποίοι προέβησαν στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν. «Θα ακολουθηθεί κάθε νόμιμη ενέργεια απέναντι στην εταιρεία», ξεκαθάρισε η κ. Τραούδα.

Με εντολή του διοικητή του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», Νικήτα Παπαδόπουλου, θα πραγματοποιηθεί περαιτέρω έλεγχος σε όλα τα σημεία στα οποία έγιναν το τελευταίο διάστημα εργασίες επισκευής, έτσι ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο