Βέροια

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Σύγχρονη Λέσχη Μπριτζ Βεροίας

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου η Σύγχρονη Λέσχη Μπριτζ Βεροίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Κατάμεστος ο όμιλος, πλούσιος ο μπουφές με παραδοσιακά εδέσματα και ακόμα πιο πλούσια η παρέα μας, με φίλους από Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Κατερίνη.

Μετά την κοπή πίτας, ακολούθησε αγώνας με τη συμμετοχή 48 μπριτζέρς, ενώ στη συνέχεια, σύσσωμη η παρέα διασκέδασε σε ταβέρνα της πόλης μας.

Οι φιλοξενούμενοί μας έφυγαν γεμάτοι, με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδήλωση, αλλά και τα καλύτερα τοπικά προϊόντα στα χέρια, καθώς τα έπαθλά μας ήταν μία προσφορά του οινοποιείου Αργυράκης.

1η θέση στην κατηγορία 1-6 οι Κούτερη Φιλιώ & Οικονομίδης Κώστας

1η θέση στην κατηγορία 1-9 οι Χατζηλάμπρου Κατερίνα & Κούγκα Ευφημία

Νικητές του τουρνουά οι Περδικάρης Νίκος & Δεστέφανος Κωστής

Το φλουρί κέρδισε ο Τσομπάνογλου Βασίλης και γύρισε στη Θεσσαλονίκη με ένα ταψί Ρεβανί.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας ήταν υψηλού επιπέδου, καθώς μας τίμησαν με την παρουσία τους παίκτες μεγάλης κατηγορίας και δυναμικής. Αυτή είναι όμως και η μαγεία του Μπριτζ. Ένας νέος παίχτης έχει τη δυνατότητα από την πρώτη μέρα να αντιμετωπίσει πρωταθλητές Ελλάδος, μέλη της Εθνικής Ομάδας και γιατί όχι, με λίγο θάρρος (ή θράσος), να τους αποσπάσει και κάποιο καλό αποτέλεσμα.

Αν θέλετε κι εσείς να γνωρίσετε τον υπέροχο αυτό κόσμο, ξεκινάνε νέα τμήματα τον Ιανουάριο. Πληροφορίες & εκδήλωση ενδιαφέροντος στο τηλ. 694 546 5706

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας