Βέροια Εκδηλώσεις

Εκδήλωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα της Τοπικής Ομάδας Βέροιας της Διεθνούς Αμνηστίας / Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

Στις 10 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ως Τοπική Ομάδα Βέροιας της Διεθνούς Αμνηστίας, σας καλούμε να γνωρίσετε τη δράση μας και στο πλαίσιο μιας ξεχωριστής μουσικοχορευτικής εκδήλωσης να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να κρατήσουμε τη φλόγα αναμμένη!

Στόχος μας, να προασπίσουμε τα δικαιώματα κάθε ατόμου μέχρι όλες και όλοι να απολαμβάνουν το σύνολο των δικαιωμάτων τους. Οι αγώνες για αυτό το όραμα έχουν λάβει ανά τον κόσμο πολλές μορφές και συνδέθηκαν με δράσεις που ξέφευγαν από τα συνηθισμένα και κατόρθωναν να αποτελέσουν συλλογική έκφραση.
Ξεκινώντας το ταξίδι μας από τις μετανάστριες και τους μετανάστες στις γωνιές του Μπουένος Άιρες που χορεύουν τάνγκο, θα συναντηθούμε με τις κοινότητες Ρομά της Ανδαλουσίας που χορεύουν το φλογερό φλαμένκο. Tango Emoción Veria
Στη συνέχεια αυτής της διαδρομής θα οδηγηθούμε στους αγώνες της δεκαετίας του ’60, όπως εκφράστηκαν μουσικά στην Αμερική και τη Μεσόγειο για να καταλήξουμε στα τραγούδια που ηχούν στις πλατείες και στους δρόμους του σήμερα.
ώρα: 20:00
πού: Καφέ Εκτός Χάρτη, Papatzikou art-gallery Βενιζέλου 43, στη Βέροια.
banner-article

Ροη ειδήσεων