Σχόλια

“Μουσική Πολυφωνία”. Εξαιρετική η παρουσία της στο Ιωβηλαίο του Μητροπολίτη

Η χορωδία της Βέροιας «Μουσική Πολυφωνία», που ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια την πορεία της, έδωσε και χθες ένα εντυπωσιακό «παρών», τιμώντας τα 50χρονα της ιεροσύνης του Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα.

Θυμόμαστε το δειλό ξεκίνημα της χορωδίας  στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ  στη Βέροια και συγκρίνουμε τώρα το επίπεδό της με κείνη την πρώτη εμφάνιση, βλέποντας πίσω από την πορεία της τη δουλειά και το μεράκι όλων που έφερε αυτό το αποτέλεσμα.

Η επιλογή των τραγουδιών στη χθεσινή εκδήλωση ιδιαίτερα εύστοχη, η διεύθυνση της ορχήστρας από τον μαέστρο Μιχάλη Κολοκοτρώνη και οι ενορχηστρώσεις από την πιανίστα Ειρήνη Κουρκούλη, κατά την κρίση μας, άψογες.

Αν προσθέσει κανείς και τις προσωπικές τους φωνητικές παρεμβάσεις, να ντύσουν δύο από τα τραγούδια και με τη δική τους μονοφωνική πινελιά που ήταν εντυπωσιακή,  τότε ο ενθουσιασμός που προκάλεσαν στο κοινό ως χορωδιακό σύνολο είναι δικαιολογημένος.

Η χορωδία τράβηξε την προσοχή μας πριν ακόμα εμφανιστεί στη σκηνή του Χώρου Τεχνών, όταν στο φουαγιέ της Στέγης έκανε την τελευταία της πρόβα.

Ο φακός της Φαρέτρας συνέλαβε και στιγμιότυπα της πρόβας αλλά αργότερα κατέγραψε το εξαιρετικό αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας και επί σκηνής.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

Σημείωση Φαρέτρας: Για την εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

banner-article

Ροη ειδήσεων