Βέροια

“Επαγγελματικός Προσανατολισμός”. Θεατρική παράσταση στην Κουμαριά

Την Τετάρτη 21/8 η αυλή του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ» γέμισε από δεκάδες φίλους μικρούς και μεγάλους προκειμένου να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση με τίτλο «Επαγγελματικός Προσανατολισμός» από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου που αποτελούνταν από παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Οι “μικροί ηθοποιοί» κατάφεραν να ενθουσιάσουν το κοινό που γέλασε με την ψυχή του και τους καταχειροκρότησε.

Πρωταγωνιστές της παράστασης ήταν (με αλφαβητική σειρά) : Αμπρικίδης Βασίλης, Γκόβαρη Αποστολία, Κακαφίκα Ξανθή, Μανακούλη Μαρία, Μούρνος Γιάννης, Μούρνος Γιώργος, Νταλιμπίρα Μαρία, Πρωτοψάλτη Ευγενία, Πρωτοψάλτη Μίκα, Σερεμέτα Γ. Στέλλα, Σερεμέτα Σ. Στέλλα, Τζήμα Ιλάειρα, Τζήμας Χαράλαμπος, Χαλκίδης Νίκος, Χατζηγεωργίου Αναστασία, Χατζηγεωργίου Δέσποινα υπό την καθοδήγηση και σκηνοθεσία της υπεύθυνης της ομάδας Τζήμα Αγορίτσας και την πολύτιμη βοήθεια του κ. Κόγια Νίκου. Τα σκηνικά ανέλαβαν οι κ. Κόγιας Νίκος και Χαλκίδης Παύλος, τα φώτα και την τεχνική υποστήριξη ο Ευγένιος Βαρακλής και το υποβολείο  η Τζήμα Δωροθέα.

Αξίζει ένα μεγάλο «ΜΠΡΑΒΟ» στους μικρούς μας φίλους, που θυσίασαν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο τους για να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα. Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές και όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η παράσταση.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας